Nukkig reuzenrad gooit roet in het eten op jobevent Part of Antwerp

Nieuws, Mensen
Michiel Leen

Zeg nooit jobbeurs tegen een jobevent, want dat zijn twee verschillende dingen. Het Havenhuis en omgeving staan vandaag in het teken van werken in de haven. De plaatsen voor de klassieke jobbeurs (vanmiddag tussen 14:00 en 17:00 uur in het Atrium van het Havenhuis) gingen in een mum van tijd de deur uit. Daarom werd besloten om ook het reuzenrad op de kade naast het gebouw in de strijd te gooien voor een jobevent. Dat gevaarte, het grootste van Europa, staat er sowieso in het kader van het stadsfestival Part of Antwerp. Eenentwintig bedrijven tekenen rond 11 uur present, samen met enkele tientallen werkzoekenden, voor een kennismaking in een informeel sfeertje. 

Dit artikel is exclusief voor abonnees.

Kies een formule en krijg toegang tot alle artikels. Of log in als abonnee.

PARTICULIER
€325,00275,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met 1 login. Perfect voor mensen met een gezonde interesse in onze sector. (Geen factuur)
ONDERWIJS
Student 0,00 /jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels. Geschikt voor studenten en docenten in voltijdse dagopleidingen voor de logistieke sector.
PROFESSIONAL
325,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met 1 login. Perfect voor consultants en zelfstandigen.
BEDRIJVEN
Vanaf 480,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met meerdere logins. Perfect voor organisaties met nood aan meerdere logins.
ZAKELIJK ABONNEMENT VOOR GROTE ONDERNEMINGEN
 
Als grote onderneming hebt u meer dan 6 logins nodig. We helpen u graag verder via een offerte op maat. Contacteer ons via abonnementen@flows.be.