Evenementen

Flowsevents brengt logistiek Vlaanderen in beweging.

We brengen niet enkel het laatste nieuws en gebeurtenissen uit de wereld van scheepvaart, transport, havens, logistiek en douane.

Flows brengt ook mensen samen. Als sectorplatform wil Flows iedereen die betrokken is bij supplychainactiviteiten in Vlaanderen, verbinden rond inhoudelijk relevante thema’s. Daarom organiseert Flows kwalitatieve evenementen, al dan niet met partners, waar kennisdeling en dialoog centraal staan.

Flows is de referentie voor wie wil bijblijven in de snel draaiende wereld van trade, shipping, logistics en transport.

Geplande events:

Op 16 maart organiseert Flows in samenwerking met Nieuwsblad Transport en Schuttevaer de Multimodaal Transport Expo. De plek waar transport- en logistieke bedrijven uit de Nederlandse én Vlaamse markt de kans krijgen om zichzelf te presenteren.

Multimodaal Transport Expo biedt u de gelegenheid verladers, vervoerders, expediteurs en andere stakeholders uit de multimodale supply chain te ontmoeten. Daarnaast presenteren we een uitgebreid inhoudelijk programma, georganiseerd op maar liefst zes verschillende podia. Hier praten topsprekers uit de logistieke sector u bij over de laatste ontwikkelingen. Deelname aan dit evenement is gratis!

Genoeg redenen om 16 maart 2023 vrij te houden in uw agenda! Meer weten? Neem een kijkje op onze website.