Contact

Flows is hét Nederlandstalige onlinenieuwsplatform voor de wereld van het goederenvervoer. Flows bericht onafhankelijk en deskundig over feiten, ontwikkelingen en mensen in scheepvaart, goederenvervoer, Vlaamse havens, douane en logistiek. Flows brengt dat nieuws vanuit een Belgisch perspectief, maar met een brede blik op de internationale business.De berichtgeving van Flows is het werk van professionele journalisten met een scherpe focus op een of meerdere sectoren in het brede landschap van de goederenstromen. De eigenaar, ProMedia BE bv, garandeert de volledige onafhankelijkheid van de redactie.

  • Briefwisseling: Flows p/a Brouwersvliet 33, 2000 Antwerpen
  • Telefonisch contact: +32 (0) 3 206 73 65
  • Verantwoordelijke uitgever: ProMedia BE bv, Brouwersvliet 33, 2000 Antwerpen

Abonnementen (klantenservice@flows.be)

Onze verschillende abonnementsformules vindt u hier.

Adverteren (marketing@flows.be)

Zowel op de website als in de dagelijkse nieuwsbrief, kunt u uw merk zichtbaar maken via bijvoorbeeld een bannercampagne. Alle standaard-advertentiemogelijkheden vindt u hier.

Wilt u uw bedrijf meer zichtbaarheid geven in de sector van scheepvaart, goederenvervoer, Vlaamse havens, douane en logistiek? Wilt u deze grote groep van professionals bereiken met uw boodschap? Contacteer ons dan volledig vrijblijvend voor een voorstel op maat van uw bedrijf.

Redactie (redactie@flows.be)

De gegevens van de leden van het redactieteam vindt u hier.