Flowscast met voorzitter Antwerpse Propeller Club Mark Scheerlinck

Video, Mensen
Julie Desmet
Marc Scheerlinck en Julie Desmet
Marc Scheerlinck en Julie Desmet © Bart Meyvis

Onze redacteurs Julie Desmet en Philippe Van Dijck ontvangen regelmatig een boeiende gast uit de haven- en transportsector. Vandaag gaat Julie in de Flowscast in gesprek met Mark Scheerlinck, voorzitter van de maritieme businessclub Propeller Club in Antwerpen.

De Antwerpse afdeling van de Propeller Club vaart sinds 2019 een onafhankelijke koers. De vereniging voor maritieme professionals is uitgegroeid tot een vaste waarde in de haven van Antwerpen en wordt al meer dan tien jaar voorgezeten door Mark Scheerlinck. We blikken terug, maar ook vooruit.

Young Propellers

Sinds kort zet de Propeller Club nog meer in op uitbreiding en verjonging door het aantrekken van potentieel toekomstige topmanagers en bedrijfsleiders. De club verwelkomt dan ook graag de inzichten van young potentials en richtte voor het eerst een ‘Young Potentials Think Tank’ op. Binnen die denktank kunnen Young Propeller-leden maritieme, logistieke en/of managementonderwerpen behandelen en zich verder binnen de club ontplooien. Op termijn is het de bedoeling een lobby te organiseren naar bedrijven en overheid.

Vierde generatie

Naast zijn inzet binnen het verenigingsleven, is Mark Scheerlinck actief als zelfstandig consultant in de transport en logistiek in combinatie met IT. Als zoon van de vierde generatie werkzaam in de haven van Antwerpen, kreeg hij de passie voor het maritieme met de paplepel ingegeven.

De podcast is te beluisteren via Spotify. Elke podcast is opgenomen met video, en speciaal voor onze abonnees voegen we die hier ook toe.

Heeft u eerdere afleveringen gemist? Geen probleem, u vindt hier alle podcasts op één plek. Zoals altijd zijn we op zoek naar leuke verhalen. Als u zelf voorstellen heeft, mag u ze sturen naar redactie@flows.be.

Flowscast met voorzitter Antwerpse Propeller Club Mark Scheerlinck – Flows

Flowscast met voorzitter Antwerpse Propeller Club Mark Scheerlinck

Video, Mensen
Julie Desmet
Marc Scheerlinck en Julie Desmet
Marc Scheerlinck en Julie Desmet © Bart Meyvis

Onze redacteurs Julie Desmet en Philippe Van Dijck ontvangen regelmatig een boeiende gast uit de haven- en transportsector. Vandaag gaat Julie in de Flowscast in gesprek met Mark Scheerlinck, voorzitter van de maritieme businessclub Propeller Club in Antwerpen.

De Antwerpse afdeling van de Propeller Club vaart sinds 2019 een onafhankelijke koers. De vereniging voor maritieme professionals is uitgegroeid tot een vaste waarde in de haven van Antwerpen en wordt al meer dan tien jaar voorgezeten door Mark Scheerlinck. We blikken terug, maar ook vooruit.

Young Propellers

Sinds kort zet de Propeller Club nog meer in op uitbreiding en verjonging door het aantrekken van potentieel toekomstige topmanagers en bedrijfsleiders. De club verwelkomt dan ook graag de inzichten van young potentials en richtte voor het eerst een ‘Young Potentials Think Tank’ op. Binnen die denktank kunnen Young Propeller-leden maritieme, logistieke en/of managementonderwerpen behandelen en zich verder binnen de club ontplooien. Op termijn is het de bedoeling een lobby te organiseren naar bedrijven en overheid.

Vierde generatie

Naast zijn inzet binnen het verenigingsleven, is Mark Scheerlinck actief als zelfstandig consultant in de transport en logistiek in combinatie met IT. Als zoon van de vierde generatie werkzaam in de haven van Antwerpen, kreeg hij de passie voor het maritieme met de paplepel ingegeven.

De podcast is te beluisteren via Spotify. Elke podcast is opgenomen met video, en speciaal voor onze abonnees voegen we die hier ook toe.

Heeft u eerdere afleveringen gemist? Geen probleem, u vindt hier alle podcasts op één plek. Zoals altijd zijn we op zoek naar leuke verhalen. Als u zelf voorstellen heeft, mag u ze sturen naar redactie@flows.be.