(Advertorial) Unieke driedaagse opleiding junior-douanedeclarant

Nieuws, Mensen
Bart Timperman

Dries Dierckx, Office Manager van Xtra Maritime en Logistics, gespecialiseerd in het rekruteren van maritieme en logistieke profielen, vertelt: “We merkten de behoefte in de markt natuurlijk al langer. Douanedeclarant staat ook op de knelpuntberoepenlijst van de VDAB. Ik vroeg me af hoe we vanuit Xtra Interim & Select konden anticiperen op die krapte. Ik legde mijn idee om zelf mensen op te leiden voor aan Portilog, het opleidingscentrum voor havengebonden en logistieke opleidingen uit de praktijk. Zij wilden hier graag mee hun schouders onder zetten. Vervolgens zaten we samen met enkele bedrijven die deze profielen tewerkstellen, en analyseerden hun behoeftes.”

Dit artikel is exclusief voor abonnees.

Kies een formule en krijg toegang tot alle artikels. Of log in als abonnee.

PARTICULIER
€325,00275,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met 1 login. Perfect voor mensen met een gezonde interesse in onze sector. (Geen factuur)
ONDERWIJS
Student 0,00 /jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels. Geschikt voor studenten en docenten in voltijdse dagopleidingen voor de logistieke sector.
PROFESSIONAL
325,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met 1 login. Perfect voor consultants en zelfstandigen.
BEDRIJVEN
Vanaf 480,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met meerdere logins. Perfect voor organisaties met nood aan meerdere logins.
ZAKELIJK ABONNEMENT VOOR GROTE ONDERNEMINGEN
 
Als grote onderneming hebt u meer dan 6 logins nodig. We helpen u graag verder via een offerte op maat. Contacteer ons via abonnementen@flows.be.