Maritieme verzekeraars brengen markt-update in Antwerpen

Nieuws, Mensen
Michiel Leen

Een van de sprekers op 8 mei is Karl Moens (foto), die een carrière uitbouwde binnen de sector van de maritieme aansprakelijkheden en vandaag Knowledge Ambassador is bij verzekeringsmakelaar Marsh. Hij brengt een update van de trends in de maritieme verzekeringsmarkt. Hoewel veel maritieme verzekeringsactiviteiten historisch verankerd zitten in Londen, speelt Antwerpen nog altijd een grote rol in de maritieme verzekering. “We zijn nog te bescheiden over onze verwezenlijkingen als historisch centrum van de sector”, betoogt Moens. “De ‘Antwerpse verzekeringspolis’ die hier in 1859 werd uitgevonden, is vandaag nog steeds een begrip. Een polis van slechts 24 artikels, de beste goederenverzekering ter wereld. Alle risico’s zijn gedekt en de vergoedingen worden snel uitbetaald. Voor tradingmaatschappijen is dat snelle geldverkeer van levensbelang.”

Dit artikel is exclusief voor abonnees.

Kies een formule en krijg toegang tot alle artikels. Of log in als abonnee.

PARTICULIER
€325,00294,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met 1 login. Perfect voor mensen met een gezonde interesse in onze sector. (Geen factuur)
DOCENT
DOCENT 171,00 /jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels. Geschikt voor docenten in voltijdse dagopleidingen voor de logistieke sector.
PROFESSIONAL
348,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met 1 login. Perfect voor consultants en zelfstandigen.
BEDRIJVEN
Vanaf €513,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met meerdere logins. Perfect voor organisaties met nood aan meerdere logins.
ZAKELIJK ABONNEMENT VOOR GROTE ONDERNEMINGEN
 
Als grote onderneming hebt u meer dan 6 logins nodig. We helpen u graag verder via een offerte op maat. Contacteer ons via abonnementen@flows.be.
Maritieme verzekeraars brengen markt-update in Antwerpen – Flows

Maritieme verzekeraars brengen markt-update in Antwerpen

Nieuws, Mensen
Michiel Leen

Een van de sprekers op 8 mei is Karl Moens (foto), die een carrière uitbouwde binnen de sector van de maritieme aansprakelijkheden en vandaag Knowledge Ambassador is bij verzekeringsmakelaar Marsh. Hij brengt een update van de trends in de maritieme verzekeringsmarkt. Hoewel veel maritieme verzekeringsactiviteiten historisch verankerd zitten in Londen, speelt Antwerpen nog altijd een grote rol in de maritieme verzekering. “We zijn nog te bescheiden over onze verwezenlijkingen als historisch centrum van de sector”, betoogt Moens. “De ‘Antwerpse verzekeringspolis’ die hier in 1859 werd uitgevonden, is vandaag nog steeds een begrip. Een polis van slechts 24 artikels, de beste goederenverzekering ter wereld. Alle risico’s zijn gedekt en de vergoedingen worden snel uitbetaald. Voor tradingmaatschappijen is dat snelle geldverkeer van levensbelang.”

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Word abonnee en krijg toegang tot alle artikels.

 

Ben u al abonnee?

Login