Vicepresident Katoen Natie Group Fabian Leroy (58) overleden

Nieuws, Mensen
Julie Desmet
Fabian Leroy als deelnemer van het Vlaams Havendebat eind 2022
Fabian Leroy als deelnemer van het Vlaams Havendebat eind 2022 © ProMedia

Fabian Leroy, vicepresident van Katoen Natie Group en voorzitter van de raad van bestuur van Indaver, is op zaterdag 4 november 2023 in Antwerpen overleden. Hij werd 58 jaar.

“Met het verlies van Fabian is ons een zeer gewaardeerd persoon ontvallen, een leidend voorbeeld als collega en als mens”, schrijven Katoen Natie en Indaver in de rouwbrief. “In dankbare herinnering blijft Fabian voor altijd in onze gedachten. Ons medeleven gaat uit naar zijn familie en vrienden.”

Fabian Leroy lag in de jaren negentig samen met Fernand Huts, Walter Vandeperre, Dirk Lannoo, Karine Van den Heuvel en Marc Lodrigo mee aan de basis van de logistieke reus Katoen Natie. Later kwam daar ook Dirk Michielsens bij. Leroy was van opleiding landbouwingenieur en voerde vooral de industriële projecten uit. Op termijn groeide hij uit tot vicepresident van Katoen Natie Group. Hij stond vooral in voor de aankoopstrategie van de groep.

Indaver

Leroy was ook voorzitter van de raad van bestuur van het afvalverwerkingsbedrijf Indaver, de dochteronderneming van Katoen Natie. Daarnaast zat hij de raad van bestuur van het Begeleidingscentrum voor Personen met Autisme voor en was hij lid van de Hubertus Vereniging Vlaanderen.

In december 2022 was Leroy nog te gast op het Vlaams Havendebat van Flows waar hij zijn licht scheen op de veranderde handelspatronen in de logistieke sector. Hij stond in de gemeenschap bekend als een zeer intelligente en aimabele man.

Sint-Pauluskerk

Fabian Leroy werd geboren in Deinze op 30 juli 1965 en overleed op 4 november 2023 in Antwerpen. Hij laat een echtgenote en drie kinderen na. De uitvaartplechtigheid vindt plaats in de Sint-Pauluskerk in de Sint-Paulusstraat 22 in Antwerpen op zaterdag 11 november 2023 om 11.00 uur. Samenkomst en gelegenheid tot groeten in de kerk is mogelijk vanaf 10.15 uur. De teraardebestelling zal plaatsvinden in intieme kring op de begraafplaats Schoonselhof in Antwerpen.

De redactie van Flows biedt aan de nabestaanden haar medeleven aan.

Vicepresident Katoen Natie Group Fabian Leroy (58) overleden – Flows

Vicepresident Katoen Natie Group Fabian Leroy (58) overleden

Nieuws, Mensen
Julie Desmet
Fabian Leroy als deelnemer van het Vlaams Havendebat eind 2022
Fabian Leroy als deelnemer van het Vlaams Havendebat eind 2022 © ProMedia

Fabian Leroy, vicepresident van Katoen Natie Group en voorzitter van de raad van bestuur van Indaver, is op zaterdag 4 november 2023 in Antwerpen overleden. Hij werd 58 jaar.

“Met het verlies van Fabian is ons een zeer gewaardeerd persoon ontvallen, een leidend voorbeeld als collega en als mens”, schrijven Katoen Natie en Indaver in de rouwbrief. “In dankbare herinnering blijft Fabian voor altijd in onze gedachten. Ons medeleven gaat uit naar zijn familie en vrienden.”

Fabian Leroy lag in de jaren negentig samen met Fernand Huts, Walter Vandeperre, Dirk Lannoo, Karine Van den Heuvel en Marc Lodrigo mee aan de basis van de logistieke reus Katoen Natie. Later kwam daar ook Dirk Michielsens bij. Leroy was van opleiding landbouwingenieur en voerde vooral de industriële projecten uit. Op termijn groeide hij uit tot vicepresident van Katoen Natie Group. Hij stond vooral in voor de aankoopstrategie van de groep.

Indaver

Leroy was ook voorzitter van de raad van bestuur van het afvalverwerkingsbedrijf Indaver, de dochteronderneming van Katoen Natie. Daarnaast zat hij de raad van bestuur van het Begeleidingscentrum voor Personen met Autisme voor en was hij lid van de Hubertus Vereniging Vlaanderen.

In december 2022 was Leroy nog te gast op het Vlaams Havendebat van Flows waar hij zijn licht scheen op de veranderde handelspatronen in de logistieke sector. Hij stond in de gemeenschap bekend als een zeer intelligente en aimabele man.

Sint-Pauluskerk

Fabian Leroy werd geboren in Deinze op 30 juli 1965 en overleed op 4 november 2023 in Antwerpen. Hij laat een echtgenote en drie kinderen na. De uitvaartplechtigheid vindt plaats in de Sint-Pauluskerk in de Sint-Paulusstraat 22 in Antwerpen op zaterdag 11 november 2023 om 11.00 uur. Samenkomst en gelegenheid tot groeten in de kerk is mogelijk vanaf 10.15 uur. De teraardebestelling zal plaatsvinden in intieme kring op de begraafplaats Schoonselhof in Antwerpen.

De redactie van Flows biedt aan de nabestaanden haar medeleven aan.