ProMedia betreedt met overname Industrielinqs industriële markt

Nieuws, Mensen
Koen Dejaeger
Directeur-eigenaar van Industrielinqs Wim Raaijen en Arie van Dijk, CEO van ProMedia
Directeur-eigenaar van Industrielinqs Wim Raaijen en Arie van Dijk, CEO van ProMedia © ProMedia

ProMedia Group, uitgever van onder meer Flows, kondigt de overname aan van Industrielinqs pers en platform, een toonaangevende uitgever in de procesindustrie. Met deze strategische overname wil ProMedia haar leidende positie in transport, logistiek en mobiliteit uitbouwen naar de industriële sector.

De overname, die naar verwachting voor de zomer van 2024 zal worden afgerond, markeert een belangrijke mijlpaal voor beide bedrijven. Wim Raaijen, directeur-eigenaar van Industrielinqs en Arie van Dijk, CEO van ProMedia, hebben de intentieverklaring ondertekend na een korte periode van snel groeiend wederzijds vertrouwen en gedeelde visies op de toekomst.

“Deze overname biedt geweldige mogelijkheden voor de groei en ontwikkeling van Industrielinqs”, stelt Wim Raaijen, die na 22 jaar ondernemerschap als uitgever/hoofdredacteur in dienst zal treden bij ProMedia. “Ik ben ervan overtuigd dat het portfolio van Industrielinqs in de professionele omgeving van Promedia veel mogelijkheden heeft tot verdere groei; mogelijkheden die in de veel kleinere omvang van Industrielinqs te vaak slechts een droom bleven”, gaat hij verder. “Beide partijen geloven er sterk in dat we de komende jaren het industriële media- en kennisplatform verder kunnen uitbouwen in Nederland, België en ook internationaal.”

“ProMedia is een mediabedrijf dat de kwaliteit van de inhoud en een multimediale aanpak hoog in het vaandel draagt en daarom uitstekend past bij de instelling, aanpak en cultuur van Industrielinqs. De industriële markt waar Industrielinqs zich in heeft bekwaamd is juist weer complementair aan het portfolio van ProMedia, gericht op logistiek, infrastructuur en mobiliteit”, aldus nog Raaijen.

Nieuwe kansen

ProMedia, bekend om haar kwalitatieve inhoudelijke vakjournalistieke producten en multimediale aanpak, beschouwt de expertise en positie van Industrielinqs in de industriële markt als een waardevolle aanvulling op haar huidige portfolio. “De integratie van Industrielinqs versterkt en verbreedt onze positie in de markt en biedt ons kansen om ons bereik in de industriële sector te vergroten”, aldus Arie van Dijk.

De volledige overname van Industrielinqs omvat ook het vaste personeel, freelancers, vaste contacten en lopende contracten van Industrielinqs, waardoor continuïteit en stabiliteit voor klanten en medewerkers wordt gewaarborgd.

Industrie

Industrielinqs is een moderne uitgeverij en inhoudelijk netwerk voor de industrie. Het bedrijf bouwt samen met partners en leden aan uitgebreide kennisnetwerken. Daarbij heeft kwaliteit van informatie en sterke onderlinge relaties prioriteit. Dat doet Industrielinqs het hele jaar door met journalistieke producties en bijeenkomsten, zoals Industrielinqs Magazine en Petrochem, verschillende nieuwssites, events, trails, verkiezingen, talkshows en filmproducties. Industrielinqs richt zich op het midden- en hoger management en professionals binnen de procesindustrie, energie- en waterbedrijven.

ProMedia Group

ProMedia Group is een multimediabedrijf en uitgever van business-to-business vakbladen in de sectoren transport, logistiek en mobiliteit. Dagelijks informeert het bedrijf directeurs, managers, ondernemers en andere professionals over de ontwikkelingen binnen hun vakgebied. Tevens organiseert de uitgeverij hoogwaardige (inter)nationale congressen en vakbeurzen in deze sectoren waarin ProMedia gelooft dat het delen van kennis leidt tot een beter ondernemersklimaat. Haar vakbladen bereiken per maand meer dan 1 miljoen professionals in de sectoren transport, logistiek en mobiliteit.

ProMedia betreedt met overname Industrielinqs industriële markt – Flows

ProMedia betreedt met overname Industrielinqs industriële markt

Nieuws, Mensen
Koen Dejaeger
Directeur-eigenaar van Industrielinqs Wim Raaijen en Arie van Dijk, CEO van ProMedia
Directeur-eigenaar van Industrielinqs Wim Raaijen en Arie van Dijk, CEO van ProMedia © ProMedia

ProMedia Group, uitgever van onder meer Flows, kondigt de overname aan van Industrielinqs pers en platform, een toonaangevende uitgever in de procesindustrie. Met deze strategische overname wil ProMedia haar leidende positie in transport, logistiek en mobiliteit uitbouwen naar de industriële sector.

De overname, die naar verwachting voor de zomer van 2024 zal worden afgerond, markeert een belangrijke mijlpaal voor beide bedrijven. Wim Raaijen, directeur-eigenaar van Industrielinqs en Arie van Dijk, CEO van ProMedia, hebben de intentieverklaring ondertekend na een korte periode van snel groeiend wederzijds vertrouwen en gedeelde visies op de toekomst.

“Deze overname biedt geweldige mogelijkheden voor de groei en ontwikkeling van Industrielinqs”, stelt Wim Raaijen, die na 22 jaar ondernemerschap als uitgever/hoofdredacteur in dienst zal treden bij ProMedia. “Ik ben ervan overtuigd dat het portfolio van Industrielinqs in de professionele omgeving van Promedia veel mogelijkheden heeft tot verdere groei; mogelijkheden die in de veel kleinere omvang van Industrielinqs te vaak slechts een droom bleven”, gaat hij verder. “Beide partijen geloven er sterk in dat we de komende jaren het industriële media- en kennisplatform verder kunnen uitbouwen in Nederland, België en ook internationaal.”

“ProMedia is een mediabedrijf dat de kwaliteit van de inhoud en een multimediale aanpak hoog in het vaandel draagt en daarom uitstekend past bij de instelling, aanpak en cultuur van Industrielinqs. De industriële markt waar Industrielinqs zich in heeft bekwaamd is juist weer complementair aan het portfolio van ProMedia, gericht op logistiek, infrastructuur en mobiliteit”, aldus nog Raaijen.

Nieuwe kansen

ProMedia, bekend om haar kwalitatieve inhoudelijke vakjournalistieke producten en multimediale aanpak, beschouwt de expertise en positie van Industrielinqs in de industriële markt als een waardevolle aanvulling op haar huidige portfolio. “De integratie van Industrielinqs versterkt en verbreedt onze positie in de markt en biedt ons kansen om ons bereik in de industriële sector te vergroten”, aldus Arie van Dijk.

De volledige overname van Industrielinqs omvat ook het vaste personeel, freelancers, vaste contacten en lopende contracten van Industrielinqs, waardoor continuïteit en stabiliteit voor klanten en medewerkers wordt gewaarborgd.

Industrie

Industrielinqs is een moderne uitgeverij en inhoudelijk netwerk voor de industrie. Het bedrijf bouwt samen met partners en leden aan uitgebreide kennisnetwerken. Daarbij heeft kwaliteit van informatie en sterke onderlinge relaties prioriteit. Dat doet Industrielinqs het hele jaar door met journalistieke producties en bijeenkomsten, zoals Industrielinqs Magazine en Petrochem, verschillende nieuwssites, events, trails, verkiezingen, talkshows en filmproducties. Industrielinqs richt zich op het midden- en hoger management en professionals binnen de procesindustrie, energie- en waterbedrijven.

ProMedia Group

ProMedia Group is een multimediabedrijf en uitgever van business-to-business vakbladen in de sectoren transport, logistiek en mobiliteit. Dagelijks informeert het bedrijf directeurs, managers, ondernemers en andere professionals over de ontwikkelingen binnen hun vakgebied. Tevens organiseert de uitgeverij hoogwaardige (inter)nationale congressen en vakbeurzen in deze sectoren waarin ProMedia gelooft dat het delen van kennis leidt tot een beter ondernemersklimaat. Haar vakbladen bereiken per maand meer dan 1 miljoen professionals in de sectoren transport, logistiek en mobiliteit.