Chauffeur Sven gebruikt truck voor origineel huwelijksaanzoek

Nieuws, Mensen
Yannick De Spiegeleir
Origineel huwelijksaanzoek op truck
Origineel huwelijksaanzoek op truck © SL-Logistics

“Wil je met mij trouwen?” Met die boodschap op een oplegger verraste Sven De Wolf, vrachtwagenchauffeur bij het Antwerpse transportbedrijf SL-Logistics, zijn vriendin Annelies met een bijzonder huwelijksaanzoek.

Sven De Wolf (34) en zijn vriendin Annelies Van Raemdonck (30) vormen al elf jaar een koppel en hebben samen een 8-jarig zoontje, Jax. “Zelf ben ik nooit echt bezig geweest met trouwen, maar ik weet dat het een droom van mijn vriendin was. Daarom besloot ik haar op deze manier te verrassen”, zegt de chauffeur, die voor SL-Logistics dagelijks op de baan is met ADR-goederen.

Afgelopen weekend schakelde Sven twee vrienden in om een oplegger te bestickeren met het opschrift ‘Wil je met mij trouwen?. “Ook Kurt Van Gijsel (die samen met Sofie Lievens de zaakvoerder is van SL-Logistics, red.) heeft meteen zijn steun verleend. Met het smoesje dat we samen gingen winkelen, heb ik Annelies mee in de wagen gekregen. Ze was heel verrast door mijn aanzoek en heeft gelukkig ook ‘Ja’ geantwoord”, lacht Sven.

Ondanks de veeleisendheid van het beroep is Sven na 15 jaar nog altijd graag vrachtwagenchauffeur. “Het is een veelzijdige job en de vrijheid die je ervaart achter het stuur blijft een enorm pluspunt.”

Chauffeur Sven gebruikt truck voor origineel huwelijksaanzoek – Flows

Chauffeur Sven gebruikt truck voor origineel huwelijksaanzoek

Nieuws, Mensen
Yannick De Spiegeleir
Origineel huwelijksaanzoek op truck
Origineel huwelijksaanzoek op truck © SL-Logistics

“Wil je met mij trouwen?” Met die boodschap op een oplegger verraste Sven De Wolf, vrachtwagenchauffeur bij het Antwerpse transportbedrijf SL-Logistics, zijn vriendin Annelies met een bijzonder huwelijksaanzoek.

Sven De Wolf (34) en zijn vriendin Annelies Van Raemdonck (30) vormen al elf jaar een koppel en hebben samen een 8-jarig zoontje, Jax. “Zelf ben ik nooit echt bezig geweest met trouwen, maar ik weet dat het een droom van mijn vriendin was. Daarom besloot ik haar op deze manier te verrassen”, zegt de chauffeur, die voor SL-Logistics dagelijks op de baan is met ADR-goederen.

Afgelopen weekend schakelde Sven twee vrienden in om een oplegger te bestickeren met het opschrift ‘Wil je met mij trouwen?. “Ook Kurt Van Gijsel (die samen met Sofie Lievens de zaakvoerder is van SL-Logistics, red.) heeft meteen zijn steun verleend. Met het smoesje dat we samen gingen winkelen, heb ik Annelies mee in de wagen gekregen. Ze was heel verrast door mijn aanzoek en heeft gelukkig ook ‘Ja’ geantwoord”, lacht Sven.

Ondanks de veeleisendheid van het beroep is Sven na 15 jaar nog altijd graag vrachtwagenchauffeur. “Het is een veelzijdige job en de vrijheid die je ervaart achter het stuur blijft een enorm pluspunt.”