Manuport Logistics viert verjaardag CEO met nieuw loungeterras

Nieuws, Mensen
Michiel Leen
Guy Pasmans (midden) en Manuportaandeelhouders op het dakterras van de Manuport Lounge
Guy Pasmans (midden) en Manuportaandeelhouders op het dakterras van de Manuport Lounge © Michiel Leen

Manuport Logistics breidt zijn lounge uit met een dakterras en vergaderruimte. De verjaardag van CEO Guy Pasmans vormt de uitgelezen gelegenheid voor een stevig inhuldigingsfeestje.

Zo’n tweehonderd medewerkers, aandeelhouders en klanten van Manuport Logistics verzamelden zich afgelopen vrijdag op het bedrijfsterrein van de groep aan de Antwerpse Vosseschijnstraat. Het bedrijf heeft dan ook wat te vieren. Niet alleen wordt CEO Guy Pasmans 54 jaar, ook krijgt de eind 2020 geopende Manuport Lounge een update in de vorm van een nieuw loungeterras. Daar hoort een stevig feestje bij, met muziek en foodtrucks. Voor de gelegenheid, het eerste post-COVID-event van het bedrijf, is ook het Spaanse team van Manuport afgezakt naar Antwerpen. 

Vergaderen in container

Bovenop de bestaande lounge, die is opgebouwd uit scheepscontainers en op de benedenverdieping een ontmoetingsruimte in chaletstijl omvat, wordt een bijkomende verdieping gebouwd. Die bestaat voor twee derde uit een zonnig dakterras met uitzicht op het Derde Havendok. Daarnaast werd op die verdieping, eveneens in scheepscontainers, een sobere maar comfortabele vergaderruimte met bar gebouwd. “De inrichting is trouwens gebeurd met producten van bedrijven waar we mee samenwerken”, zegt Pasmans. De Manuport-CEO ‘doopte’ de uitgebreide lounge door er samen met Europortspresident Frédéric Platini in maritieme stijl een fles champagne tegen stuk te slaan. 

Michiel Leen