Ferry-operator DFDS evalueert brexitoefening douane positief

Nieuws, Mensen
Melanie De Vrieze

De Franse douane wil vermijden dat de goederencontroles na de brexit ellenlange files in de haven van Calais veroorzaken. Daarom doen de Franse douaniers uitgebreide oefeningen. Ferry-operator DFDS testte in dat kader de eigen systemen en processen en dat van de Franse douane tijdens een grootschalige oefening met echte trucks en volle schepen. Alle trucks kregen gesimuleerde douanedocumenten die de Franse douane scande. Vrachtwagens met een oranje teken moesten bij aankomst de rijstrook met oranje streep volgen die hen naar het controlegebied leidde. De rest van de vrachtwagens, die een groen teken kregen, gingen zonder enige vertraging verder en de verkeersstroom werd volledig gehandhaafd.

Dit artikel is exclusief voor abonnees.

Kies een formule en krijg toegang tot alle artikels. Of log in als abonnee.

PARTICULIER
€325,00294,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met 1 login. Perfect voor mensen met een gezonde interesse in onze sector. (Geen factuur)
DOCENT
DOCENT 171,00 /jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels. Geschikt voor docenten in voltijdse dagopleidingen voor de logistieke sector.
PROFESSIONAL
348,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met 1 login. Perfect voor consultants en zelfstandigen.
BEDRIJVEN
Vanaf €513,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met meerdere logins. Perfect voor organisaties met nood aan meerdere logins.
ZAKELIJK ABONNEMENT VOOR GROTE ONDERNEMINGEN
 
Als grote onderneming hebt u meer dan 6 logins nodig. We helpen u graag verder via een offerte op maat. Contacteer ons via abonnementen@flows.be.
Ferry-operator DFDS evalueert brexitoefening douane positief – Flows

Ferry-operator DFDS evalueert brexitoefening douane positief

Nieuws, Mensen
Melanie De Vrieze

De Franse douane wil vermijden dat de goederencontroles na de brexit ellenlange files in de haven van Calais veroorzaken. Daarom doen de Franse douaniers uitgebreide oefeningen. Ferry-operator DFDS testte in dat kader de eigen systemen en processen en dat van de Franse douane tijdens een grootschalige oefening met echte trucks en volle schepen. Alle trucks kregen gesimuleerde douanedocumenten die de Franse douane scande. Vrachtwagens met een oranje teken moesten bij aankomst de rijstrook met oranje streep volgen die hen naar het controlegebied leidde. De rest van de vrachtwagens, die een groen teken kregen, gingen zonder enige vertraging verder en de verkeersstroom werd volledig gehandhaafd.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Word abonnee en krijg toegang tot alle artikels.

 

Ben u al abonnee?

Login