VEA Jongeren brengen werking onder in nieuwe commissie

Nieuws, Mensen
Michiel Leen

De denkpiste van een commissie Jongeren als onderdeel van de VEA-commissies lag al even op de tekentafel. Het was een van de manieren waarop de jongerenafdeling van de Antwerpse expediteursvereniging VEA het gebrek aan opvolgers voor het huidige bestuursteam wil counteren. Alle topics die voorheen aan bod kwamen binnen de werkgroepen Talent Development & Events – onder andere de VEA Academy, ViEstA en de VEA Cup – zullen binnen die commissie worden behandeld. “Door de werking in een commissie onder te brengen, kunnen alle topics op één plaats worden besproken. We hopen zo ook op meer input van alle leden van de vereniging”, weet jongerenvoorzitter Koen Verhelst. 

Dit artikel is exclusief voor abonnees.

Kies een formule en krijg toegang tot alle artikels. Of log in als abonnee.

PARTICULIER
€325,00275,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met 1 login. Perfect voor mensen met een gezonde interesse in onze sector. (Geen factuur)
ONDERWIJS
Student 0,00 /jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels. Geschikt voor studenten en docenten in voltijdse dagopleidingen voor de logistieke sector.
PROFESSIONAL
325,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met 1 login. Perfect voor consultants en zelfstandigen.
BEDRIJVEN
Vanaf 480,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met meerdere logins. Perfect voor organisaties met nood aan meerdere logins.
ZAKELIJK ABONNEMENT VOOR GROTE ONDERNEMINGEN
 
Als grote onderneming hebt u meer dan 6 logins nodig. We helpen u graag verder via een offerte op maat. Contacteer ons via abonnementen@flows.be.