Vergaderen in zaal met havennaam in Antwerpse World Trade Center

Nieuws, Mensen
Michiel Leen

Wie vergadert in het Antwerpse WTC, kan dat binnenkort doen in een decor dat verwijst naar grote wereldhavens als Hamburg, Rotterdam, Vancouver, Dubai, New York, enzovoort. Het World Trade Center neemt zijn intrek in het Lindner Hotel & City Lounge in het Antwerpse stadscentrum en gaat voor een maritiem kader. “Een logische keuze”, zegt algemeen directeur Peter Nuiten. “Een groot deel van ons cliënteel komt uit de havenwereld. Daarom geven we onze vergaderzalen een decor dat verwijst naar de havensteden waarin ook een WTC is gevestigd. In een stad als Antwerpen kun je niet om de haven heen. Havens en handel zijn per definitie met elkaar verweven.”

Dit artikel is exclusief voor abonnees.

Kies een formule en krijg toegang tot alle artikels. Of log in als abonnee.

PARTICULIER
€325,00275,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met 1 login. Perfect voor mensen met een gezonde interesse in onze sector. (Geen factuur)
ONDERWIJS
Student 0,00 /jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels. Geschikt voor studenten en docenten in voltijdse dagopleidingen voor de logistieke sector.
PROFESSIONAL
325,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met 1 login. Perfect voor consultants en zelfstandigen.
BEDRIJVEN
Vanaf 480,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met meerdere logins. Perfect voor organisaties met nood aan meerdere logins.
ZAKELIJK ABONNEMENT VOOR GROTE ONDERNEMINGEN
 
Als grote onderneming hebt u meer dan 6 logins nodig. We helpen u graag verder via een offerte op maat. Contacteer ons via abonnementen@flows.be.