Opleiding Syntra maakt magazijn kmo klaar voor toekomst

Ingezonden, Warehousing
Buiten verantwoordelijkheid redactie
Opleiding Syntra magazijnautomatisatie
Opleiding Syntra magazijnautomatisatie © Syntra

In een snel evoluerende logistieke wereld, met toenemende klantverwachtingen en stijgende kosten, is het optimaliseren van een magazijn cruciaal. De opleiding Magazijnautomatisatie van Syntra biedt kmo’s een onmisbare kans.

Grijp nu de kans om via het voordelige lerend netwerk via groepsopleiding/bedrijfsbezoek slimmer te leren werken. Deze formule wordt u aangeboden door SBM/Syntra West, in samenwerking met Logflow en met steun van VLAIO.

Analyse van uw DNA

De opleiding ‘Magazijnautomatisatie: maak uw magazijn klaar voor de toekomst’ onthult de mogelijkheden binnen uw kmo. Consultants analyseren het logistieke DNA (Design, New technologies and Automation) van uw magazijn, leggen specifieke aandachtspunten bloot en reiken concrete actiepunten aan.

Deze opleiding voor beslissingsnemers in magazijnbeheer bestaat uit zes sessies en wordt in Antwerpen en Gent aangeboden. Dankzij de financiële steun van VLAIO kost het slechts 1.290 euro (excl. btw). PC 226-leden kunnen profiteren van extra korting via LOGOS.

Mis de kans op efficiëntie en kostenbesparing niet! Bekijk het programma en schrijf in via Syntra West om het magazijn van uw kmo klaar te stomen voor de toekomst.

Meer info en inschrijven kan hier.

Opleiding Syntra maakt magazijn kmo klaar voor toekomst – Flows

Opleiding Syntra maakt magazijn kmo klaar voor toekomst

Ingezonden, Warehousing
Buiten verantwoordelijkheid redactie
Opleiding Syntra magazijnautomatisatie
Opleiding Syntra magazijnautomatisatie © Syntra

In een snel evoluerende logistieke wereld, met toenemende klantverwachtingen en stijgende kosten, is het optimaliseren van een magazijn cruciaal. De opleiding Magazijnautomatisatie van Syntra biedt kmo’s een onmisbare kans.

Grijp nu de kans om via het voordelige lerend netwerk via groepsopleiding/bedrijfsbezoek slimmer te leren werken. Deze formule wordt u aangeboden door SBM/Syntra West, in samenwerking met Logflow en met steun van VLAIO.

Analyse van uw DNA

De opleiding ‘Magazijnautomatisatie: maak uw magazijn klaar voor de toekomst’ onthult de mogelijkheden binnen uw kmo. Consultants analyseren het logistieke DNA (Design, New technologies and Automation) van uw magazijn, leggen specifieke aandachtspunten bloot en reiken concrete actiepunten aan.

Deze opleiding voor beslissingsnemers in magazijnbeheer bestaat uit zes sessies en wordt in Antwerpen en Gent aangeboden. Dankzij de financiële steun van VLAIO kost het slechts 1.290 euro (excl. btw). PC 226-leden kunnen profiteren van extra korting via LOGOS.

Mis de kans op efficiëntie en kostenbesparing niet! Bekijk het programma en schrijf in via Syntra West om het magazijn van uw kmo klaar te stomen voor de toekomst.

Meer info en inschrijven kan hier.