Veel nieuwkomers in grondig herschikt bestuur NxtPort

Nieuws, Scheepvaart
Michiel Leen

NxtPort heet zich momenteel in een groeifase te bevinden. Het dataplatform werkt volop aan concrete toepassingen en kan bogen op een zekere internationale bekendheid. Met Geert De Wilde als nieuwe CEO haalde het bedrijf de nodige logistieke expertise binnen om het platform te laten groeien, het go-to-marketplan verder vorm te geven en het businessmodel te verankeren in de bredere supplychain. Meteen ook een gelegenheid om in de raad van bestuur nieuwe inzichten en expertise te introduceren. De huidige voorzitter, Karel Plasman, en de bestuursleden Wilfried Grommen en Michel de Coster treden terug. In hun plaats komen enkele opvallende nieuwe gezichten.

Dit artikel is exclusief voor abonnees.

Kies een formule en krijg toegang tot alle artikels. Of log in als abonnee.

PARTICULIER
€325,00275,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met 1 login. Perfect voor mensen met een gezonde interesse in onze sector. (Geen factuur)
ONDERWIJS
Student 0,00 /jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels. Geschikt voor studenten en docenten in voltijdse dagopleidingen voor de logistieke sector.
PROFESSIONAL
325,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met 1 login. Perfect voor consultants en zelfstandigen.
BEDRIJVEN
Vanaf 480,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met meerdere logins. Perfect voor organisaties met nood aan meerdere logins.
ZAKELIJK ABONNEMENT VOOR GROTE ONDERNEMINGEN
 
Als grote onderneming hebt u meer dan 6 logins nodig. We helpen u graag verder via een offerte op maat. Contacteer ons via abonnementen@flows.be.