(Advertorial) Titan Cargo: genieten van titanenwerk, elke dag opnieuw

Wie zijn de echte titanen van ’t stad? Velen zullen trots 'Royal Antwerp Football Club' antwoorden. Maar in de schaduw van de Bosuil, in de Haven van Antwerpen, is sinds begin 2014 een bedrijf bezig aan een al even opmerkelijke opmars: Titan Cargo.

De activiteiten van Titan Cargo: het verschepen van zowat alles. Als het maar groot, zwaar, duur, gevaarlijk of gewoon 'vreemd' is tenminste. Een luxeauto bijvoorbeeld. Sinds 2016 speelt Titan Cargo ook serieus mee in het wereldje van Bentleys, Land Rovers en Mercedessen. Inclusief uitermate delicate behandeling en opslag in een uitermate beveiligde en recent nog uitgebreide loods ergens in de haven. Neen, we vertellen niet waar.

Corebusiness: projectcargo

De luxeauto’s vormen een flitsende nevenactiviteit voor de corebusiness: projectcargo, gefocust op goederen die onmogelijk te verschepen lijken. Maar niets is onmogelijk, als de Titans zich ermee moeien. 

Staal in bulk naar Shanghai sturen? Check. Volledige pretparkattracties verzamelen over heel Europa en verschepen naar Dubai? Bezoek er het pas geopende Global Village of Motiongate Park maar eens, de onderdelen zijn er allemaal geraakt. En geniet van de wildwaterbaan met de groeten van de Titans.

Als Dubai een beetje te ver is, bekijk dan dit filmpje.

Of amuseer u op het YouTube-kanaal van Titan Cargo. U krijgt er een uitstekend beeld van de dagelijkse activiteiten. Professioneel geschreven, opgenomen en gemonteerd dankzij Titan Media, de videoproductietak van Titan Cargo gespecialiseerd in dronebeelden in de haven.

Twaalf titanen

De Titans zijn twaalf uiterst gemotiveerde mensen die genieten van logistiek titanenwerk, elke dag opnieuw. Kleine speler? Kan zijn. Maar ze zouden het niet anders willen. Titan Cargo is een boutique expediteur. Eentje waar je naartoe gaat voor snelheid, flexibiliteit, transparantie en de persoonlijke touch die elke ervaring beter maakt. 

Ook voor de Titans zelf trouwens: ze kregen onlangs voor hun Kerstmis allemaal hippe nieuwe ERP-software van Diflexmo en grote computermonitoren om mee te spelen en klaar te zijn voor de uitdagingen in dit nieuwe decennium. 

Fan van Royal Antwerp Football Club

De Titans spelen ook graag op de Bosuil. Want ook voor hen zijn die van Royal Antwerp Football Club echte titanen. Zelfs nog in tweede klasse, toen Titan Cargo begon met een kleine sponsorbijdrage. Die samenwerking is intussen uitgegroeid en er werd een premiumpartnership aangegaan voor de komende drie jaar. In 2017 werd een heuse Titan Club opgericht om logistieke spelers uit het Antwerpse samen te brengen in een fancy businesslounge. 

Zelf eens een wedstrijdje meepikken? Bel gerust een van de Titans op. Er zijn maar liefst 44 zitjes beschikbaar. 

Titan Cargo
Haminastraat 15
2030 Antwerp
Belgium
www.titancargo.be
+32 3 540 85 01
info@titancargo.eu