Frédéric De Vreese van North Sea Port naar Montea

Frédéric De Vreese (ex-North Sea Port), Adina Rotaru (ex-Ahlers) en Marijke Dheedene vervoegen het commercieel team van logistiek vastgoedgroep Montea. Zij moeten de vastgoedportefeuille in België verder uitbreiden en optimaliseren.

De Vreese startte in 2012 als commercieel manager bij North Sea Port en is er sinds 2016 hoofd Investeren en Trafiek. Hij is licentiaat Rechten en behaalde een master in Management voor Overheidsorganisaties. Bij Montea krijgt hij de functie van Portfolio Manager. Hij heeft een grondige kennis van multimodale hubs en beschikt over een uitgebreid netwerk. Daarmee moet hij Montea ondersteunen in de verdere groeiambities in België.

Stockspots

Voor de verdere ontwikkeling van het onlineplatform Stockspots, een Airbnb voor de logistieke sector, haalt Montea Adina Rotaru binnen. Als business developer moet zij het succes van het platform bestendigen. Stockspots telt al meer dan driehonderd opslagruimtes in de Benelux waarvan honderd in België. Via het platform worden die ruimtes aangeboden aan bedrijven die er tijdelijk nood aan hebben.

Rotaru werkte meer dan twee jaar bij Ahlers als key accountmanager. Daarvoor was ze Sales Manager Transport en Manager Conventional and Multimodal Department bij Tabaknatie. Zij heeft politieke wetenschappen gestudeerd met een specialisatie in Europese politieke en sociale integratie.

Commercial & marketing coordinator

Als Commercial & Marketing Coordinator komt Marijke Dheedene vanaf 1 april het commercieel team van Montea versterken. Zij verwierf een uitgebreide ervaring in communicatie onder meer als projectmanager communicatie bij FSMA/Wikifin en als corporate communication officer bij KBC Groep. Zij heeft een master in politieke wetenschappen en een bachelor in journalistiek.

Koen Heinen