Communicatie grote Antwerpse werven onder noemer ‘De Grote Verbinding’

Nieuws, Mensen
Michiel Leen

De Oosterweelwerken mogen dan wel al even bezig zijn, voor veel Antwerpenaren blijven ze een ver-van-het-bedshow. Het feit dat de werken zich voorlopig op de linkeroever afspelen, heeft daar zeker mee te maken. Burgemeester Bart De Wever (N-VA) stelt vast dat er nog veel onjuistheden circuleren over scope en verloop van de werken. Met de eerste werken op de rechteroever in het vooruitzicht moest daar volgens de stad maar eens verandering in komen. De campagne ‘De Grote Verbinding’ bundelt de communicatie over zowel de wegenwerken als de overkappingen. Ze informeert de burger ook over de verschillende plannen die voorliggen om via parken langsheen de Ring de buurten rond die weg te vergroenen en te verfraaien. Vanaf vandaag duiken de campagnebeelden op in het straatbeeld, de kranten en op de sociale media. 

Dit artikel is exclusief voor abonnees.

Kies een formule en krijg toegang tot alle artikels. Of log in als abonnee.

PARTICULIER
€325,00294,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met 1 login. Perfect voor mensen met een gezonde interesse in onze sector. (Geen factuur)
DOCENT
DOCENT 171,00 /jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels. Geschikt voor docenten in voltijdse dagopleidingen voor de logistieke sector.
PROFESSIONAL
348,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met 1 login. Perfect voor consultants en zelfstandigen.
BEDRIJVEN
Vanaf €513,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met meerdere logins. Perfect voor organisaties met nood aan meerdere logins.
ZAKELIJK ABONNEMENT VOOR GROTE ONDERNEMINGEN
 
Als grote onderneming hebt u meer dan 6 logins nodig. We helpen u graag verder via een offerte op maat. Contacteer ons via abonnementen@flows.be.