Volvrachtvluchten Brussel in duikvlucht: -16,2% in eerste jaarhelft

Nieuws, Mensen
Melanie De Vrieze

De dalende trend van het vrachtvervoer zette zich ook in de maand juni verder. In die maand vervoerde de luchthaven meer dan 64.000 ton vracht, dat was 10.000 ton minder dan in die maand vorig jaar. In alle segmenten en bij alle luchtvaartmaatschappijen is de daling voelbaar. Vooral de getruckte vracht kende een een sterke daling: -26% ten opzichte van juni vorig jaar.

Tijdens de eerste zes maanden van 2019 kende de hoeveelheid vracht een daling van 9,3%, in vergelijking met 2018. Vooral bij de volvrachtvluchten is er sprake van een sterke daling, namelijk van 16,2%. Hoewel alle Europese luchthavens een negatieve trend kennen, scoort Brussels Airport slechter dan de haar omliggende luchthavens. 

Dit artikel is exclusief voor abonnees.

Kies een formule en krijg toegang tot alle artikels. Of log in als abonnee.

PARTICULIER
€325,00294,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met 1 login. Perfect voor mensen met een gezonde interesse in onze sector. (Geen factuur)
DOCENT
DOCENT 171,00 /jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels. Geschikt voor docenten in voltijdse dagopleidingen voor de logistieke sector.
PROFESSIONAL
348,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met 1 login. Perfect voor consultants en zelfstandigen.
BEDRIJVEN
Vanaf €513,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met meerdere logins. Perfect voor organisaties met nood aan meerdere logins.
ZAKELIJK ABONNEMENT VOOR GROTE ONDERNEMINGEN
 
Als grote onderneming hebt u meer dan 6 logins nodig. We helpen u graag verder via een offerte op maat. Contacteer ons via abonnementen@flows.be.
Volvrachtvluchten Brussel in duikvlucht: -16,2% in eerste jaarhelft – Flows

Volvrachtvluchten Brussel in duikvlucht: -16,2% in eerste jaarhelft

Nieuws, Mensen
Melanie De Vrieze

De dalende trend van het vrachtvervoer zette zich ook in de maand juni verder. In die maand vervoerde de luchthaven meer dan 64.000 ton vracht, dat was 10.000 ton minder dan in die maand vorig jaar. In alle segmenten en bij alle luchtvaartmaatschappijen is de daling voelbaar. Vooral de getruckte vracht kende een een sterke daling: -26% ten opzichte van juni vorig jaar.

Tijdens de eerste zes maanden van 2019 kende de hoeveelheid vracht een daling van 9,3%, in vergelijking met 2018. Vooral bij de volvrachtvluchten is er sprake van een sterke daling, namelijk van 16,2%. Hoewel alle Europese luchthavens een negatieve trend kennen, scoort Brussels Airport slechter dan de haar omliggende luchthavens. 

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Word abonnee en krijg toegang tot alle artikels.

 

Ben u al abonnee?

Login