Weekendplan: ‘Rock on the Dock’ met Maritieme Pint én Bananenboot

Nieuws, Mensen
Michiel Leen

Jawel, het is zover: dit weekend haalt de werkelijkheid de mythe in ter hoogte van Gaarkeuken 110. De tweede festivaldag van ‘Rock on the Dock’ staat in het teken van de ‘Bananenboot’ uit de VRT-serie ‘Over Water’. Zaterdag vanaf 16.00 uur geven dj’s Dennis en Sample, en saxofonist Nuri Bedja het beste van zichzelf, geflankeerd door een waaier aan strip-, paaldans-, burleske en gogo-acts. 

Wie bij de gedachte aan dat alles nu dorst krijgt, kan al vanavond terecht bij ‘den 110’ voor een Maritieme Pint naar bekend recept, en optredens van Dinny, Sold Out, Fenix, Frituur Paula en een set van dj Steve Hoebeek. ‘Rock on the Dock’ begint vanavond om 17.00 uur. Thank god it’s Friday! 

Alle info over het festival vindt u hier

Michiel Leen