Eerste Maritieme Pint van 2024 vindt plaats op 16/2 in Gaarkeuken

Nieuws, Havens
Koen Dejaeger
Uitgelaten aanwezigen op De Maritieme Pint
Uitgelaten aanwezigen op De Maritieme Pint © ATC

De eerste Maritieme Pint van 2024 vindt plaats in de Gaarkeuken op vrijdag 16 februari vanaf 17h. Organisator Marc De Vucht heeft naar eigen zeggen weer één en ander in petto, van gratis vaten tot spekpatatjes…

Antwerp Traffic Club (ATC) trapt het seizoen van de Maritieme Pint af op vrijdag 16 februari. De organisatie heeft er alvast zin in en blijft bij het beproefde concept: gratis toegang en enkele smakelijke extra’s.

“Onze eerste Maritieme Pint van 2024 vindt plaats in onze vertrouwde Gaarkeuken op den 110”, zegt organisator Marc De Vucht. “We zijn nog steeds het enige maritieme afterwork event en bovendien met gratis toegang. Daarnaast bieden we ook gratis finger food aan en trakteren we de dames op een glaasje cava.”

“Dankzij onze partners zijn er ook vele gratis vaten en voor de hongerigen voorzien we heerlijke spekpatatjes. De Maritieme Pint zorgt ook steevast voor een top-dj, en deze keer is dj Samos van dienst. We hopen opnieuw een heel groot aantal mensen uit de maritieme community te mogen verwelkomen”, geeft Marc De Vucht nog mee.

Parkeren doe je best op de parking van Kinepolis / Decathlon.

Eerste Maritieme Pint van 2024 vindt plaats op 16/2 in Gaarkeuken – Flows

Eerste Maritieme Pint van 2024 vindt plaats op 16/2 in Gaarkeuken

Nieuws, Havens
Koen Dejaeger
Uitgelaten aanwezigen op De Maritieme Pint
Uitgelaten aanwezigen op De Maritieme Pint © ATC

De eerste Maritieme Pint van 2024 vindt plaats in de Gaarkeuken op vrijdag 16 februari vanaf 17h. Organisator Marc De Vucht heeft naar eigen zeggen weer één en ander in petto, van gratis vaten tot spekpatatjes…

Antwerp Traffic Club (ATC) trapt het seizoen van de Maritieme Pint af op vrijdag 16 februari. De organisatie heeft er alvast zin in en blijft bij het beproefde concept: gratis toegang en enkele smakelijke extra’s.

“Onze eerste Maritieme Pint van 2024 vindt plaats in onze vertrouwde Gaarkeuken op den 110”, zegt organisator Marc De Vucht. “We zijn nog steeds het enige maritieme afterwork event en bovendien met gratis toegang. Daarnaast bieden we ook gratis finger food aan en trakteren we de dames op een glaasje cava.”

“Dankzij onze partners zijn er ook vele gratis vaten en voor de hongerigen voorzien we heerlijke spekpatatjes. De Maritieme Pint zorgt ook steevast voor een top-dj, en deze keer is dj Samos van dienst. We hopen opnieuw een heel groot aantal mensen uit de maritieme community te mogen verwelkomen”, geeft Marc De Vucht nog mee.

Parkeren doe je best op de parking van Kinepolis / Decathlon.