Bijna tweeduizend mensen heffen het glas tijdens De Maritieme Pint

Fotoalbum, Mensen
Koen Dejaeger
Uitgelaten aanwezigen op De Maritieme Pint
Uitgelaten aanwezigen op De Maritieme Pint © ATC

Antwerp Traffic Club (ATC) organiseerde op woensdag 18 oktober de Maritieme Pint op de vakbeurs Transport & Logistics in Antwerpen. Met bijna tweeduizend aanwezigen was het een schot in de roos.

De Maritieme Pint vond plaats in congrescenter Antwerp Expo tijdens de Transport & Logistics-beurs. “Vermits het een tweejaarlijkse beurs is, is dit de vierde editie”, zegt voorzitter van ATC Marc De Vucht. “Elke editie is groter en mooier, wat wil zeggen dat we ook steeds moeten kijken naar een grotere zaal.”

Zoals vanouds waren er gratis drankjes en hapjes te krijgen en zorgde een dj voor de juiste muziek. En dat concept slaat aan. “Twee jaar geleden waren we met 1.500 mensen voor de maritieme pint op de beurs hier, maar deze editie zaten we aan bijna 2.000 aanwezige personen”, glundert De Vucht. “De sfeer was bijzonder uitgelaten, iedereen was zeer blij om er nog eens te kunnen invliegen.”

“We kunnen dit alleen maar organiseren dankzij onze sponsors en die wil ik dan ook van harte bedanken. Daarnaast konden we rekenen op de medewerking van de organisator van de beurs. Om 20.00 uur zijn we van start gegaan en stipt om 1.00 uur ’s nachts hebben we gevraagd aan de dj om het laatste nummer te spelen. Dat was voor sommigen ook de hoogste tijd”, lacht Marc De Vucht.

Bijna tweeduizend mensen heffen het glas tijdens De Maritieme Pint – Flows

Bijna tweeduizend mensen heffen het glas tijdens De Maritieme Pint

Fotoalbum, Mensen
Koen Dejaeger
Uitgelaten aanwezigen op De Maritieme Pint
Uitgelaten aanwezigen op De Maritieme Pint © ATC

Antwerp Traffic Club (ATC) organiseerde op woensdag 18 oktober de Maritieme Pint op de vakbeurs Transport & Logistics in Antwerpen. Met bijna tweeduizend aanwezigen was het een schot in de roos.

De Maritieme Pint vond plaats in congrescenter Antwerp Expo tijdens de Transport & Logistics-beurs. “Vermits het een tweejaarlijkse beurs is, is dit de vierde editie”, zegt voorzitter van ATC Marc De Vucht. “Elke editie is groter en mooier, wat wil zeggen dat we ook steeds moeten kijken naar een grotere zaal.”

Zoals vanouds waren er gratis drankjes en hapjes te krijgen en zorgde een dj voor de juiste muziek. En dat concept slaat aan. “Twee jaar geleden waren we met 1.500 mensen voor de maritieme pint op de beurs hier, maar deze editie zaten we aan bijna 2.000 aanwezige personen”, glundert De Vucht. “De sfeer was bijzonder uitgelaten, iedereen was zeer blij om er nog eens te kunnen invliegen.”

“We kunnen dit alleen maar organiseren dankzij onze sponsors en die wil ik dan ook van harte bedanken. Daarnaast konden we rekenen op de medewerking van de organisator van de beurs. Om 20.00 uur zijn we van start gegaan en stipt om 1.00 uur ’s nachts hebben we gevraagd aan de dj om het laatste nummer te spelen. Dat was voor sommigen ook de hoogste tijd”, lacht Marc De Vucht.