Feest in Antwerpse haven: ‘Rock on the Dock meets Maritieme Pint’

Nieuws, Mensen
Koen Dejaeger
Uitgelaten aanwezigen op De Maritieme Pint
Uitgelaten aanwezigen op De Maritieme Pint © ATC

De Antwerp Traffic Club organiseert op vrijdag 21 juni een dubbel feest. Onder de noemer ‘Rock on the Dock meets Maritieme Pint’ verwacht de organisatie een talrijke opkomst in de Antwerpse Gaarkeuken.

Naar jaarlijkse traditie nodigt de Antwerp Traffic Club de havencommunity uit, deze keer op vrijdag 21 juni voor het event ‘Rock on the Dock meets Maritieme Pint’. Het is intussen al de 24e editie van ‘Rock on the Dock’. Plaats van het gebeuren is de Gaarkeuken 110 Vosseschijnstraat 21.

“Met drie top-coverbands zorgen we ervoor dat niemand zal blijven stilstaan”, zegt organisator Marc De Vucht. “Op ons festival betaal je nog steeds geen inkom en er worden ons vier gratis vaten geschonken. Bij aanvang van elke groep geven we een gratis vat op het buitenterrein.”

Programma

18.00 uur: Vanishing Point
20.00 uur: The Bunch
22.00 uur: Fenix

Locatie: Gaarkeuken 110 Vosseschijnstraat 21 – Parkeren doe je best op de parking van cinemacomplex Kinepolis.

“Noteer zeker ook 20 september in de agenda’s, dan is het weerom party-time aan boord van de Flandria”, geeft De Vucht nog mee.