Gauthier Weyns promoveert tot projectcoördinator Air Cargo Belgium

Nieuws, Mensen
Melanie De Vrieze

Gauthier Weyns startte in 2017 bij Air Cargo Belgium als junior projectmedewerker. Zijn promotie tot projectcoördinator is een logisch vervolg. “De inhoud van mijn job blijft aan de basis dezelfde als voorheen”, legt hij uit. “Ik blijf de stuurgroepen bederfbare goederen, levende dieren en douane opvolgen, en ook de forwarder cluster.” 

Prioritaire projecten 

Nieuw aan zijn functie is wel dat hij de tien prioritaire projecten van Air Cargo Belgium opvolgt. “In al onze stuurgroepen hebben we veel projecten tegelijk lopen. Elk jaar leggen we tien prioriteiten voor onze organisatie vast, die we zeker willen afwerken. Dit jaar is dat onder meer de slot booking application en de perishable management application. Daarnaast zal ik ook de stagiairs bij Air Cargo Belgium begeleiden in hun projecten.”

Gauthier Weyns treedt in de voetsporen van Gilles Van Goethem, die een maand geleden het bedrijf verliet. “Ik heb veel van hem opgestoken”, voegt hij eraan toe. 

Melanie De Vrieze