Diamanten Ridder van de weg Marc Van Belleghem al 20 jaar schadevrij

Nieuws, Logistiek
Michiel Leen

‘Ridders van de Weg’ heb je in verschillende formaten. Bronzen Ridders zijn drie opeenvolgende jaren schadevrij, Zilveren exemplaren vijf jaar, Gouden Ridders tien jaar. Een Diamanten Ridder, een vrachtrijder die twintig opeenvolgende jaren ongevalvrij blijft, hadden ze bij verzekeraar TVM, die de prijzen uitreikt, nog niet gezien. Marc Van Belleghem, chauffeur bij Snel Logistic Solutions in Deinze, is de eerste die de titel op zijn palmares mag schrijven. Een gelegenheid die niet ongemerkt voorbijgaat: Marc werd vrijdagmiddag in de bloemetjes gezet door TVM en zijn werkgever. Zo mocht Van Belleghem, die al 29 jaar bij Snel in dienst is, zijn nieuwe vrachtwagen in ontvangst nemen. Een Scania P280 6X2, met opties naar zijn wensen. De wagen heeft een extra derde as en een hoge cabine voor bijkomend comfort. Een beloning voor zijn prestatie? Op de laadklep is ook duidelijk vermeld dat de Diamanten Ridder van de Weg deze truck bestuurt. 

Dit artikel is exclusief voor abonnees.

Kies een formule en krijg toegang tot alle artikels. Of log in als abonnee.

PARTICULIER
€325,00275,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met 1 login. Perfect voor mensen met een gezonde interesse in onze sector. (Geen factuur)
ONDERWIJS
Student 0,00 /jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels. Geschikt voor studenten en docenten in voltijdse dagopleidingen voor de logistieke sector.
PROFESSIONAL
325,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met 1 login. Perfect voor consultants en zelfstandigen.
BEDRIJVEN
Vanaf 480,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met meerdere logins. Perfect voor organisaties met nood aan meerdere logins.
ZAKELIJK ABONNEMENT VOOR GROTE ONDERNEMINGEN
 
Als grote onderneming hebt u meer dan 6 logins nodig. We helpen u graag verder via een offerte op maat. Contacteer ons via abonnementen@flows.be.