Hupac breidt aanbod Antwerpen-Polen uit via tweede hub in Duisburg

Nieuws, Logistiek
Koen Heinen

Het intermodaal transport van Hupac vanuit Antwerpen en Rotterdam richting Polen kan vanaf 8 maart in Duisburg over een tweede overslaghub beschikken. Van die verdubbeling maakt Hupac gebruik om een opsplitsing te doen naargelang de laadeenheid. Zo zullen containers en tankcontainers behandeld worden op de terminal DIT en trailers op D3T. Beide terminals zijn volledig geïntegreerd in het Hupacnetwerk, met directe verbindingen van en naar de havens van Antwerpen en Rotterdam en vanuit Duisburg naar Gadki en Prusków in Polen. Voor de verbinding naar Polen werkt Hupac samen met de Poolse operator Metrans Rail. In Duisburg worden de laadeenheden rechtstreeks overgeslagen van trein naar trein.

Dit artikel is exclusief voor abonnees.

Kies een formule en krijg toegang tot alle artikels. Of log in als abonnee.

PARTICULIER
€325,00275,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met 1 login. Perfect voor mensen met een gezonde interesse in onze sector. (Geen factuur)
ONDERWIJS
Student 0,00 /jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels. Geschikt voor studenten en docenten in voltijdse dagopleidingen voor de logistieke sector.
PROFESSIONAL
325,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met 1 login. Perfect voor consultants en zelfstandigen.
BEDRIJVEN
Vanaf 480,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met meerdere logins. Perfect voor organisaties met nood aan meerdere logins.
ZAKELIJK ABONNEMENT VOOR GROTE ONDERNEMINGEN
 
Als grote onderneming hebt u meer dan 6 logins nodig. We helpen u graag verder via een offerte op maat. Contacteer ons via abonnementen@flows.be.