Febetra doet oproep naar transporteurs voor hulpgoederen naar Luik

Nieuws, Transport
Bart Timperman
Zware schade door overstromingen in regio Luik
Zware schade door overstromingen in regio Luik © Belga image - Eric Lalmand

ACTIE AFGESLOTEN – Febetra doet een oproep naar vervoerders die vrijwillig hulpgoederen willen overbrengen naar de getroffen regio Luik. Febetra beantwoordt daarmee aan een oproep van Codabel, een real-estatebedrijf dat een inzameling doet.

ACTIE AFGESLOTEN 

“Vervoerders gezocht om goederen te vervoeren naar slachtoffers overstromingen in Luik”, kopt Febetra in een oproep op het professionele sociale netwerk LinkedIn. Het gaat om goederen die van Brussel richting de getroffen zone moeten.

“Om de slachtoffers in de regio Luik te helpen, is de firma Codabel begonnen met een inzameling van goederen, zoals kleding”, zegt woordvoerster Isabelle De Maegt van Febetra. “Die onderneming, een real-estatebedrijf, startte spontaan een inzameling. Zij zijn nu op zoek naar een vervoerder die de goederen van de Louizalaan 331, 1050 Brussel naar Hotton kan brengen. Op dit moment heeft het bedrijf al 150 m3 goederen verzameld en dat volume groeit nog.”

Vervoerders die willen helpen, kunnen het nummer 02 779 09 90 bellen tussen 11.00 uur en 16.00 uur.

Bart Timperman