Nieuwe kantoren en magazijn Antwerp Shipping & Forwarding

Nieuws, Scheepvaart
Michiel Leen
Nieuwe kantoren Antwerp Shipping & Forwarding in Melsele
Nieuwe kantoren Antwerp Shipping & Forwarding in Melsele © Antwerp Shipping & Forwarding

Antwerp Shipping & Forwarding neemt zijn intrek in nieuwe kantoren in Melsele. Het bedrijf beschikt voortaan ook over een eigen magazijn om oplossingen voor klanten te faciliteren. Het zevenkoppige team klaarde de verhuisklus zelf.

Antwerp Shipping & Forwarding opereert voortaan vanuit Melsele. Het logistiekbedrijf verhuisde afgelopen vrijdag vanuit Zwijndrecht naar de nieuwe kantoren aan de Schaarbeekstraat 20 in Melsele. “Ons team is recent enigszins uitgebreid en de nieuwe gebouwen bieden ons de kans om ook 220 m² magazijnruimte aan te bieden aan onze klanten”, zegt Sales & Operational manager Stephan Cole. 

Het zevenkoppige team van Antwerp Shipping & Forwarding klaarde de verhuisklus zelf. Inmiddels is het bedrijf ‘up and running’ op zijn nieuwe stek. “De aankleding wordt nog afgerond, maar de wifi marcheert en we zijn bereikbaar op de nieuwe locatie,” besluit Cole. 

Op Linkedin kun je al een sneak peek van de nieuwe kantoren zien. 

Michiel Leen