“Tijd voor meer ‘fair trade’ in de scheepvaart”

Nieuws, Scheepvaart
Michiel Leen

De internationale organisatie Mission to Seafarers brengt elk kwartaal een rapport uit over het welbevinden van de zeelui aan boord. De recentste aflevering van dat rapport, de ‘Seafarers Happiness Index’, toont aan dat in het laatste kwartaal van 2019 het welbevinden van de zeelui slonk. Meldingen van racisme aan boord nemen toe. Ook melden de zeelui pesterijen, mishandelingen en geweld. Ze voelen zich machteloos tegenover die situatie, ook omdat er vaak geen adequate procedures bestaan om dergelijke situaties te behandelen. Een lichtpuntje: de toegenomen kwaliteit en beschikbaarheid van communicatieverbindingen met het thuisfront.

Dit artikel is exclusief voor abonnees.

Kies een formule en krijg toegang tot alle artikels. Of log in als abonnee.

PARTICULIER
€325,00294,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met 1 login. Perfect voor mensen met een gezonde interesse in onze sector. (Geen factuur)
ONDERWIJS
Onderwijs 171,00 /jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels. Geschikt voor docenten in voltijdse dagopleidingen voor de logistieke sector.
PROFESSIONAL
348,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met 1 login. Perfect voor consultants en zelfstandigen.
BEDRIJVEN
Vanaf €513,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met meerdere logins. Perfect voor organisaties met nood aan meerdere logins.
ZAKELIJK ABONNEMENT VOOR GROTE ONDERNEMINGEN
 
Als grote onderneming hebt u meer dan 6 logins nodig. We helpen u graag verder via een offerte op maat. Contacteer ons via abonnementen@flows.be.
“Tijd voor meer ‘fair trade’ in de scheepvaart” – Flows

“Tijd voor meer ‘fair trade’ in de scheepvaart”

Nieuws, Scheepvaart
Michiel Leen

De internationale organisatie Mission to Seafarers brengt elk kwartaal een rapport uit over het welbevinden van de zeelui aan boord. De recentste aflevering van dat rapport, de ‘Seafarers Happiness Index’, toont aan dat in het laatste kwartaal van 2019 het welbevinden van de zeelui slonk. Meldingen van racisme aan boord nemen toe. Ook melden de zeelui pesterijen, mishandelingen en geweld. Ze voelen zich machteloos tegenover die situatie, ook omdat er vaak geen adequate procedures bestaan om dergelijke situaties te behandelen. Een lichtpuntje: de toegenomen kwaliteit en beschikbaarheid van communicatieverbindingen met het thuisfront.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt toegang tot Flows?

Word abonnee en krijg toegang tot alle artikels.

Abonneer

Ben u al abonnee?

Login