Havenbedrijf organiseert dit weekend rondvaart naar MSC Isabella

Nieuws, Scheepvaart
Michiel Leen

Het gebeurt niet elke dag dat een recordbrekend schip de haven van Antwerpen aandoet. Daarom biedt het Havenbedrijf Antwerpen aan scheepsspotters en andere geïnteresseerden de kans om het schip van dichterbij te bekijken. Op zaterdag 12 oktober vertrekken twee rondvaarten vanaf de aanlegsteiger in Lillo, een om 9.00 uur en een om 11.00 uur. Vandaar gaat het naar het Deurganckdok, waar de ‘Isabella’ dicht wordt genaderd en het publiek foto’s kan maken. Een havengids geeft tijdens de anderhalf uur durende rondvaart uitleg over het schip, de containertrafiek en de haven. Aan de opvarenden wordt gevraagd een half uur op voorhand ter plaatse te zijn in verband met de registratie. Deelname is gratis.

Dit artikel is exclusief voor abonnees.

Kies een formule en krijg toegang tot alle artikels. Of log in als abonnee.

PARTICULIER
€325,00294,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met 1 login. Perfect voor mensen met een gezonde interesse in onze sector. (Geen factuur)
ONDERWIJS
Onderwijs 171,00 /jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels. Geschikt voor docenten in voltijdse dagopleidingen voor de logistieke sector.
PROFESSIONAL
348,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met 1 login. Perfect voor consultants en zelfstandigen.
BEDRIJVEN
Vanaf €513,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met meerdere logins. Perfect voor organisaties met nood aan meerdere logins.
ZAKELIJK ABONNEMENT VOOR GROTE ONDERNEMINGEN
 
Als grote onderneming hebt u meer dan 6 logins nodig. We helpen u graag verder via een offerte op maat. Contacteer ons via abonnementen@flows.be.
Havenbedrijf organiseert dit weekend rondvaart naar MSC Isabella – Flows

Havenbedrijf organiseert dit weekend rondvaart naar MSC Isabella

Nieuws, Scheepvaart
Michiel Leen

Het gebeurt niet elke dag dat een recordbrekend schip de haven van Antwerpen aandoet. Daarom biedt het Havenbedrijf Antwerpen aan scheepsspotters en andere geïnteresseerden de kans om het schip van dichterbij te bekijken. Op zaterdag 12 oktober vertrekken twee rondvaarten vanaf de aanlegsteiger in Lillo, een om 9.00 uur en een om 11.00 uur. Vandaar gaat het naar het Deurganckdok, waar de ‘Isabella’ dicht wordt genaderd en het publiek foto’s kan maken. Een havengids geeft tijdens de anderhalf uur durende rondvaart uitleg over het schip, de containertrafiek en de haven. Aan de opvarenden wordt gevraagd een half uur op voorhand ter plaatse te zijn in verband met de registratie. Deelname is gratis.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Word abonnee en krijg toegang tot alle artikels.

 

Ben u al abonnee?

Login