Jacques Vandermeiren kruipt achter fornuis voor Mercy Ships

Nieuws, Scheepvaart
Michiel Leen

Mercy Ships is een liefdadigheidsorganisatie die al een kleine veertig jaar ziekenhuisschepen uitstuurt naar de armste regio’s en conflictgebieden van Afrika om daar medische hulp en opleiding te bieden aan mensen die geen toegang hebben tot degelijke gezondheidszorg. Het Antwerps Havenbedrijf opent de deuren voor Mercy Ships en organiseert vanavond een fundraiser in het Havenhuis. Niemand minder dan de CEO van het Havenbedrijf, Jacques Vandermeiren, neemt kort plaats achter het fornuis om de gasten te verwennen. “Jacques Vandermeiren heeft het menu samengesteld, de ingrediënten uitgekozen en wordt in zijn taak ondersteund door een kookteam van Compass, de uitbater van ons bedrijfsrestaurant”, weet woordvoerster Annik Dirkx. Alle acht tafeltjes voor het diner zijn uitverkocht.

Dit artikel is exclusief voor abonnees.

Kies een formule en krijg toegang tot alle artikels. Of log in als abonnee.

PARTICULIER
€325,00294,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met 1 login. Perfect voor mensen met een gezonde interesse in onze sector. (Geen factuur)
ONDERWIJS
Onderwijs 171,00 /jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels. Geschikt voor docenten in voltijdse dagopleidingen voor de logistieke sector.
PROFESSIONAL
348,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met 1 login. Perfect voor consultants en zelfstandigen.
BEDRIJVEN
Vanaf €513,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met meerdere logins. Perfect voor organisaties met nood aan meerdere logins.
ZAKELIJK ABONNEMENT VOOR GROTE ONDERNEMINGEN
 
Als grote onderneming hebt u meer dan 6 logins nodig. We helpen u graag verder via een offerte op maat. Contacteer ons via abonnementen@flows.be.