Politiediensten vatten 25 transmigranten op weg naar parking Ranst

Nieuws, Mensen
Michiel Leen

De operatie focuste op controles op het openbaar vervoer aan het rondpunt te Wommelgem en omgeving. Hiermee wilde de politie verhinderen dat transmigranten de snelwegparking in Ranst zouden bereiken om daar in vrachtwagens binnen te dringen. De focus lag op drie locaties: de tramterminus bij de park-and-ridezone in Wommelgem, het Wijnegem Shopping Center en een locatie bij de E313. Niét de snelwegparking in Ranst zelf, die nochtans vaak het doel is van de transmigranten. Vanuit Brussel zetten ze koers naar Antwerpen om zich in Ranst in vrachtwagens te verstoppen. Zoekacties langs de snelweg leveren gevaarlijke situaties op, wanneer de mensen lopend over de snelweg trachten te ontkomen. 

Dit artikel is exclusief voor abonnees.

Kies een formule en krijg toegang tot alle artikels. Of log in als abonnee.

PARTICULIER
€325,00294,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met 1 login. Perfect voor mensen met een gezonde interesse in onze sector. (Geen factuur)
DOCENT
DOCENT 171,00 /jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels. Geschikt voor docenten in voltijdse dagopleidingen voor de logistieke sector.
PROFESSIONAL
348,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met 1 login. Perfect voor consultants en zelfstandigen.
BEDRIJVEN
Vanaf €513,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met meerdere logins. Perfect voor organisaties met nood aan meerdere logins.
ZAKELIJK ABONNEMENT VOOR GROTE ONDERNEMINGEN
 
Als grote onderneming hebt u meer dan 6 logins nodig. We helpen u graag verder via een offerte op maat. Contacteer ons via abonnementen@flows.be.
Politiediensten vatten 25 transmigranten op weg naar parking Ranst – Flows

Politiediensten vatten 25 transmigranten op weg naar parking Ranst

Nieuws, Mensen
Michiel Leen

De operatie focuste op controles op het openbaar vervoer aan het rondpunt te Wommelgem en omgeving. Hiermee wilde de politie verhinderen dat transmigranten de snelwegparking in Ranst zouden bereiken om daar in vrachtwagens binnen te dringen. De focus lag op drie locaties: de tramterminus bij de park-and-ridezone in Wommelgem, het Wijnegem Shopping Center en een locatie bij de E313. Niét de snelwegparking in Ranst zelf, die nochtans vaak het doel is van de transmigranten. Vanuit Brussel zetten ze koers naar Antwerpen om zich in Ranst in vrachtwagens te verstoppen. Zoekacties langs de snelweg leveren gevaarlijke situaties op, wanneer de mensen lopend over de snelweg trachten te ontkomen. 

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt toegang tot Flows?

Word abonnee en krijg toegang tot alle artikels.

Abonneer

Ben u al abonnee?

Login