Sam van Wallenius Wilhelmsen zoekt 40 handige harry’s met video

Nieuws, Mensen
Roel Jacobus

“Hallo, ik ben Sam. Ik werk al acht jaar voor Wallenius Wilhelmsen in Zeebrugge en ben op zoek naar nieuwe collega’s”, opent een vacaturevideo op de sinds gisteren grondig vernieuwde website van de wereldspeler in goederenbehandeling. De projectmanager van het equipment processing center (EPC) en vehicle processing center (VPC) richt zich tot mensen met een passie voor voertuigen. “Sleutel je in je vrije tijd graag aan wagens, bromfietsen of fietsen en heb je zin om van je hobby je beroep te maken? Dan ben jij de persoon die we zoeken om landbouw- en graafmachines te schuren en te herstellen. We zoeken ook teamleiders en mensen met een technische achtergrond om de machines op maat van de klant aan te passen. Geen schrik, we voorzien voor iedereen een opleiding op de werkvloer.”

Dit artikel is exclusief voor abonnees.

Kies een formule en krijg toegang tot alle artikels. Of log in als abonnee.

PARTICULIER
€325,00294,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met 1 login. Perfect voor mensen met een gezonde interesse in onze sector. (Geen factuur)
ONDERWIJS
Onderwijs 171,00 /jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels. Geschikt voor docenten in voltijdse dagopleidingen voor de logistieke sector.
PROFESSIONAL
348,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met 1 login. Perfect voor consultants en zelfstandigen.
BEDRIJVEN
Vanaf €513,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met meerdere logins. Perfect voor organisaties met nood aan meerdere logins.
ZAKELIJK ABONNEMENT VOOR GROTE ONDERNEMINGEN
 
Als grote onderneming hebt u meer dan 6 logins nodig. We helpen u graag verder via een offerte op maat. Contacteer ons via abonnementen@flows.be.
Sam van Wallenius Wilhelmsen zoekt 40 handige harry’s met video – Flows

Sam van Wallenius Wilhelmsen zoekt 40 handige harry’s met video

Nieuws, Mensen
Roel Jacobus

“Hallo, ik ben Sam. Ik werk al acht jaar voor Wallenius Wilhelmsen in Zeebrugge en ben op zoek naar nieuwe collega’s”, opent een vacaturevideo op de sinds gisteren grondig vernieuwde website van de wereldspeler in goederenbehandeling. De projectmanager van het equipment processing center (EPC) en vehicle processing center (VPC) richt zich tot mensen met een passie voor voertuigen. “Sleutel je in je vrije tijd graag aan wagens, bromfietsen of fietsen en heb je zin om van je hobby je beroep te maken? Dan ben jij de persoon die we zoeken om landbouw- en graafmachines te schuren en te herstellen. We zoeken ook teamleiders en mensen met een technische achtergrond om de machines op maat van de klant aan te passen. Geen schrik, we voorzien voor iedereen een opleiding op de werkvloer.”

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt toegang tot Flows?

Word abonnee en krijg toegang tot alle artikels.

Abonneer

Ben u al abonnee?

Login