BOS+ in beroep tegen nieuwe ontbossingsplannen H.Essers

Nieuws, Mensen
Philippe Van Dooren

Om het complex voor farmalogistiek op de site aan de Transportlaan te kunnen uitbreiden, wil H.Essers zijn crossdockcenter naar een nieuwe site van 15 ha aan de Woudstraat verplaatsen, waar de producent van garagepoorten Hörmann tot zes jaar geleden een productie-eenheid had. Dat terrein, dat dus al deels ontwikkeld is, is ingeschreven als industriegebied. Ongeveer de helft is nog bebost. “Wij hebben bij de stad Genk een omgevingsvergunning aangevraagd. Bos+ en de Milieukoepel, een consortium van natuurverenigingen, hebben bezwaren ingediend. De stad heeft daar rekening mee gehouden en in september de vergunning verleend, maar gekoppeld aan een aantal zeer strikte voorwaarden”, zegt Bob Van Steenweghen, corporate affairs manager van H.Essers.

Dit artikel is exclusief voor abonnees.

Kies een formule en krijg toegang tot alle artikels. Of log in als abonnee.

PARTICULIER
€325,00294,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met 1 login. Perfect voor mensen met een gezonde interesse in onze sector. (Geen factuur)
DOCENT
DOCENT 171,00 /jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels. Geschikt voor docenten in voltijdse dagopleidingen voor de logistieke sector.
PROFESSIONAL
348,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met 1 login. Perfect voor consultants en zelfstandigen.
BEDRIJVEN
Vanaf €513,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met meerdere logins. Perfect voor organisaties met nood aan meerdere logins.
ZAKELIJK ABONNEMENT VOOR GROTE ONDERNEMINGEN
 
Als grote onderneming hebt u meer dan 6 logins nodig. We helpen u graag verder via een offerte op maat. Contacteer ons via abonnementen@flows.be.
BOS+ in beroep tegen nieuwe ontbossingsplannen H.Essers – Flows

BOS+ in beroep tegen nieuwe ontbossingsplannen H.Essers

Nieuws, Mensen
Philippe Van Dooren

Om het complex voor farmalogistiek op de site aan de Transportlaan te kunnen uitbreiden, wil H.Essers zijn crossdockcenter naar een nieuwe site van 15 ha aan de Woudstraat verplaatsen, waar de producent van garagepoorten Hörmann tot zes jaar geleden een productie-eenheid had. Dat terrein, dat dus al deels ontwikkeld is, is ingeschreven als industriegebied. Ongeveer de helft is nog bebost. “Wij hebben bij de stad Genk een omgevingsvergunning aangevraagd. Bos+ en de Milieukoepel, een consortium van natuurverenigingen, hebben bezwaren ingediend. De stad heeft daar rekening mee gehouden en in september de vergunning verleend, maar gekoppeld aan een aantal zeer strikte voorwaarden”, zegt Bob Van Steenweghen, corporate affairs manager van H.Essers.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Word abonnee en krijg toegang tot alle artikels.

 

Ben u al abonnee?

Login