Multimodaal platform voor bouwlogistiek aan Asiadok in gebruik genomen

Nieuws, Mensen
Koen Heinen

De drie initiatiefnemers richtten hiervoor de tijdelijke vereniging Antwerpen Multimodale Bouwlogistiek (AMB) op. Blue Line Logistics en Jos Janssens en Zonen werden geselecteerd voor het project na een marktoproep van de Stad Antwerpen in september vorig jaar. De Rycke Gebroeders kwam er pas later bij. “AMB bestaat uit een logistieker en twee bouwhandelaren. Het gaat om een proefproject in het kader van Stadshaven. We hebben een concessie voor een jaar die verlengbaar is. We zijn ervan overtuigd dat er iets definitiefs nodig is in de omgeving”, zegt Antoon Van Coillie (foto vierde van links) van Blue Line Logistics bij de officiële start van het project.

Dit artikel is exclusief voor abonnees.

Kies een formule en krijg toegang tot alle artikels. Of log in als abonnee.

PARTICULIER
€325,00294,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met 1 login. Perfect voor mensen met een gezonde interesse in onze sector. (Geen factuur)
DOCENT
DOCENT 171,00 /jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels. Geschikt voor docenten in voltijdse dagopleidingen voor de logistieke sector.
PROFESSIONAL
348,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met 1 login. Perfect voor consultants en zelfstandigen.
BEDRIJVEN
Vanaf €513,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met meerdere logins. Perfect voor organisaties met nood aan meerdere logins.
ZAKELIJK ABONNEMENT VOOR GROTE ONDERNEMINGEN
 
Als grote onderneming hebt u meer dan 6 logins nodig. We helpen u graag verder via een offerte op maat. Contacteer ons via abonnementen@flows.be.
Multimodaal platform voor bouwlogistiek aan Asiadok in gebruik genomen – Flows

Multimodaal platform voor bouwlogistiek aan Asiadok in gebruik genomen

Nieuws, Mensen
Koen Heinen

De drie initiatiefnemers richtten hiervoor de tijdelijke vereniging Antwerpen Multimodale Bouwlogistiek (AMB) op. Blue Line Logistics en Jos Janssens en Zonen werden geselecteerd voor het project na een marktoproep van de Stad Antwerpen in september vorig jaar. De Rycke Gebroeders kwam er pas later bij. “AMB bestaat uit een logistieker en twee bouwhandelaren. Het gaat om een proefproject in het kader van Stadshaven. We hebben een concessie voor een jaar die verlengbaar is. We zijn ervan overtuigd dat er iets definitiefs nodig is in de omgeving”, zegt Antoon Van Coillie (foto vierde van links) van Blue Line Logistics bij de officiële start van het project.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Word abonnee en krijg toegang tot alle artikels.

 

Ben u al abonnee?

Login