Meer dan helft medewerkers Remant pendelt per fiets

Nieuws, Mensen
Michiel Leen

Remant houdt kantoor op de Antwerpse Oudeleeuwenrui, een plek die door de wegenwerken in de binnenstad notoir moeilijk te bereiken valt met de auto. Geen wonder dat inmiddels tachtig medewerkers van het bedrijf, goed voor 60% van het totaal, ervoor kiest om regelmatig met de fiets te komen werken. “Dat is niet van de ene dag op de andere gegaan”, zegt hr-verantwoordelijke Laure Decostere. “Remant lanceerde zijn fietsbeleid in november 2016. Destijds waren we een van de eersten die daarover nadachten. Enerzijds omdat de verkeersproblemen ons dwongen om alternatieven voor de auto te bedenken, anderzijds omdat we duurzaamheid hoog in het vaandel dragen. Bovendien is het een goede manier om de medewerkers aan het bewegen te krijgen, wat belangrijk is bij een zittend beroep als het onze.”

Dit artikel is exclusief voor abonnees.

Kies een formule en krijg toegang tot alle artikels. Of log in als abonnee.

PARTICULIER
€325,00294,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met 1 login. Perfect voor mensen met een gezonde interesse in onze sector. (Geen factuur)
DOCENT
DOCENT 171,00 /jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels. Geschikt voor docenten in voltijdse dagopleidingen voor de logistieke sector.
PROFESSIONAL
348,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met 1 login. Perfect voor consultants en zelfstandigen.
BEDRIJVEN
Vanaf €513,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met meerdere logins. Perfect voor organisaties met nood aan meerdere logins.
ZAKELIJK ABONNEMENT VOOR GROTE ONDERNEMINGEN
 
Als grote onderneming hebt u meer dan 6 logins nodig. We helpen u graag verder via een offerte op maat. Contacteer ons via abonnementen@flows.be.
Meer dan helft medewerkers Remant pendelt per fiets – Flows

Meer dan helft medewerkers Remant pendelt per fiets

Nieuws, Mensen
Michiel Leen

Remant houdt kantoor op de Antwerpse Oudeleeuwenrui, een plek die door de wegenwerken in de binnenstad notoir moeilijk te bereiken valt met de auto. Geen wonder dat inmiddels tachtig medewerkers van het bedrijf, goed voor 60% van het totaal, ervoor kiest om regelmatig met de fiets te komen werken. “Dat is niet van de ene dag op de andere gegaan”, zegt hr-verantwoordelijke Laure Decostere. “Remant lanceerde zijn fietsbeleid in november 2016. Destijds waren we een van de eersten die daarover nadachten. Enerzijds omdat de verkeersproblemen ons dwongen om alternatieven voor de auto te bedenken, anderzijds omdat we duurzaamheid hoog in het vaandel dragen. Bovendien is het een goede manier om de medewerkers aan het bewegen te krijgen, wat belangrijk is bij een zittend beroep als het onze.”

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Word abonnee en krijg toegang tot alle artikels.

 

Ben u al abonnee?

Login