VEA Jongeren houdt netwerkdrink op nieuwe locatie

Nieuws, Mensen
Michiel Leen

“Een vervangingseditie”, noemt Koen Verhelst, voorzitter van VEA Jongeren, de netwerkdrink van donderdag 25 april. Want de VEA-jongerenafdeling wilde eigenlijk het evenement samen met de ASV: the next generation organiseren. Maar die is druk bezig met de voorbereiding van haar vijfjarige jubileum op 20 juni, dus doet VEA Jongeren het in z’n eentje. 

De locatie is nieuw: de Antwerpse Event Brewery, de plek waar het bekende Seefbier gebrouwen wordt. “Café Den Hannekesnest op het Eilandje bestaat niet meer, jammer genoeg”, zegt Verhelst. “Dus moesten we op zoek naar een nieuwe locatie.”

De netwerkdrink vindt plaats op donderdag 25 april vanaf 17.30 uur. De volgende afspraak met VEA Jongeren is het voetbaltoernooi VEA-cup op vrijdag 17 mei. 

Michiel Leen