Ahlers bouwt nieuw Russisch kantoor: 3 miljoen voor extra comfort

Nieuws, Logistiek
Michiel Leen

Meer ruimte en meer comfort, daar is het Ahlers om te doen bij de bouw van nieuwe kantoren in Sint-Petersburg. “We plannen in totaal zo’n 3.000 vierkante meter kantoorruimte over drie verdiepingen, waarvan een verdieping met ‘sociale’ ruimtes zoals kantine en vergaderzalen”, zegt Stefan Van Doorslaer, CEO van Ahlers. De beslissing om nieuwe kantoren te bouwen, hangt samen met de sterke groei van de activiteiten in de regio in de afgelopen jaren. “De huidige kantoren werden gewoon te klein. Met de grotere ruimte hebben onze medewerkers een aangename werkomgeving en zijn we klaar voor extra aanwervingen.” 

Dit artikel is exclusief voor abonnees.

Kies een formule en krijg toegang tot alle artikels. Of log in als abonnee.

PARTICULIER
€325,00275,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met 1 login. Perfect voor mensen met een gezonde interesse in onze sector. (Geen factuur)
ONDERWIJS
Student 0,00 /jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels. Geschikt voor studenten en docenten in voltijdse dagopleidingen voor de logistieke sector.
PROFESSIONAL
325,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met 1 login. Perfect voor consultants en zelfstandigen.
BEDRIJVEN
Vanaf 480,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met meerdere logins. Perfect voor organisaties met nood aan meerdere logins.
ZAKELIJK ABONNEMENT VOOR GROTE ONDERNEMINGEN
 
Als grote onderneming hebt u meer dan 6 logins nodig. We helpen u graag verder via een offerte op maat. Contacteer ons via abonnementen@flows.be.