Euronav boekt bijna half miljard dollar nettowinst in eerste kwartaal

Nieuws, Scheepvaart
Julie Desmet
'Alsace'
‘Alsace’ © Euronav

Euronav kende een sterke start in 2024. De Antwerpse tankerrederij boekte in het eerste kwartaal een nettowinst van 495,2 miljoen dollar. Hoge vrachttarieven, een beperkt aanbod van schepen en een meerwaarde uit de verkoop van olietankers, drijven de winst verder op. Voor het eerst rapporteerde Euronav sinds de overname van CMB.TECH ook inkomsten uit de droge bulk- en containervaart.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Word abonnee en krijg toegang tot alle artikels.

 

Ben u al abonnee?

Login

 
 
Euronav boekt bijna half miljard dollar nettowinst in eerste kwartaal – Flows

Euronav boekt bijna half miljard dollar nettowinst in eerste kwartaal

Nieuws, Scheepvaart
Julie Desmet
'Alsace'
‘Alsace’ © Euronav

Euronav kende een sterke start in 2024. De Antwerpse tankerrederij boekte in het eerste kwartaal een nettowinst van 495,2 miljoen dollar. Hoge vrachttarieven, een beperkt aanbod van schepen en een meerwaarde uit de verkoop van olietankers, drijven de winst verder op. Voor het eerst rapporteerde Euronav sinds de overname van CMB.TECH ook inkomsten uit de droge bulk- en containervaart.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Word abonnee en krijg toegang tot alle artikels.

 

Ben u al abonnee?

Login