Derde editie ‘Voorjaarsdrink’ van Alfaport/Cepa opnieuw groot succes

Fotoalbum, Havens
Julie Desmet
Team Alfaport en Cepa
Team Alfaport en Cepa © Wim Kempenaers

Op donderdag 16 mei 2024 vond de derde editie plaats van de ‘Voorjaarsdrink’ van Alfaport en Cepa in de Antwerpse zomerbar en openluchtrestaurant Sommar. De zon brak door het wolkendek heen en de sfeer zat er goed in.

Zo’n vierhonderd bedienden van de ledenbedrijven van Alfaport en Cepa stroomden vanaf 18.00 uur op het Eilandje toe om samen met collega’s uit de Antwerpse havensector in een ontspannen sfeer bij te praten met een hapje en een drankje. De populaire netwerkavond – die jaarlijks plaatsvindt aan de zonnige Scheldeboorden – is sinds de eerste editie in mei 2022 uitgegroeid tot een groot personeelsfeest van de Antwerpse havengemeenschap.

Saskia Bultiauw, communitymanager bij Alfaport Voka (uiterst links op de foto), blikt terug op een geslaagde editie: “Ik heb met veel genodigden een babbeltje kunnen slaan. Iedereen was enthousiast”, zegt ze. “Na afloop van het event heb ik ook heel wat bedankmails ontvangen. Dat deed me plezier. De mensen waren tevreden over de organisatie en waren heel blij dat ze veel sectorgenoten zijn tegengekomen, maar ook nieuwe contacten konden leggen”, zegt ze. “Daarnaast hebben we geluk gehad met het weer en ook de nieuwe locatie was top.”

“Het fijne aan onze Voorjaarsdrink is dat het niet alleen voor topmanagers is, maar openstaat voor alle bedienden die werken bij onze lidbedrijven. Het is een groot havenfeest van en voor de Antwerpse community “, besluit ze.

Voor de hongerigen werden er hamburgers, frietjes en nog veel meer lekkers geserveerd. De netwerkavond werd afgesloten rond 23.00 uur.

De ‘Voorjaarsdrink’ is een initiatief van de koepelvereniging van private havenbedrijven Alfaport en de werkgeversorganisatie van de Antwerpse havenbedrijven Cepa. Het informele netwerkevent is intussen aan zijn derde editie toe.

Derde editie ‘Voorjaarsdrink’ van Alfaport/Cepa opnieuw groot succes – Flows

Derde editie ‘Voorjaarsdrink’ van Alfaport/Cepa opnieuw groot succes

Fotoalbum, Havens
Julie Desmet
Team Alfaport en Cepa
Team Alfaport en Cepa © Wim Kempenaers

Op donderdag 16 mei 2024 vond de derde editie plaats van de ‘Voorjaarsdrink’ van Alfaport en Cepa in de Antwerpse zomerbar en openluchtrestaurant Sommar. De zon brak door het wolkendek heen en de sfeer zat er goed in.

Zo’n vierhonderd bedienden van de ledenbedrijven van Alfaport en Cepa stroomden vanaf 18.00 uur op het Eilandje toe om samen met collega’s uit de Antwerpse havensector in een ontspannen sfeer bij te praten met een hapje en een drankje. De populaire netwerkavond – die jaarlijks plaatsvindt aan de zonnige Scheldeboorden – is sinds de eerste editie in mei 2022 uitgegroeid tot een groot personeelsfeest van de Antwerpse havengemeenschap.

Saskia Bultiauw, communitymanager bij Alfaport Voka (uiterst links op de foto), blikt terug op een geslaagde editie: “Ik heb met veel genodigden een babbeltje kunnen slaan. Iedereen was enthousiast”, zegt ze. “Na afloop van het event heb ik ook heel wat bedankmails ontvangen. Dat deed me plezier. De mensen waren tevreden over de organisatie en waren heel blij dat ze veel sectorgenoten zijn tegengekomen, maar ook nieuwe contacten konden leggen”, zegt ze. “Daarnaast hebben we geluk gehad met het weer en ook de nieuwe locatie was top.”

“Het fijne aan onze Voorjaarsdrink is dat het niet alleen voor topmanagers is, maar openstaat voor alle bedienden die werken bij onze lidbedrijven. Het is een groot havenfeest van en voor de Antwerpse community “, besluit ze.

Voor de hongerigen werden er hamburgers, frietjes en nog veel meer lekkers geserveerd. De netwerkavond werd afgesloten rond 23.00 uur.

De ‘Voorjaarsdrink’ is een initiatief van de koepelvereniging van private havenbedrijven Alfaport en de werkgeversorganisatie van de Antwerpse havenbedrijven Cepa. Het informele netwerkevent is intussen aan zijn derde editie toe.