Ongeval Sint-Anna Linkeroever: weg vrij na twee uur werk

Nieuws, Logistiek
Michiel Leen

In de bocht richting E34 op het knooppunt Sint-Anna Linkeroever van de Antwerpse Ring gebeurde dinsdag omstreeks 11.00 uur een zwaar ongeval met vijf vrachtwagens. De weg was er volledig versperd. Twee trucks moesten worden getakeld en het wegdek werd vervuild door weggelekte brandstof. De wegpoltie sloot een tijdlang de lus richting E34 voor het verkeer. Het verkeer komende uit de Kennedytunnel moest omrijden via de E17. De Liefkenshoektunnel werd tolvrij gemaakt richting Gent. Het takelen van de vrachtwagens nam twee uur in beslag. De wachttijd richting Kennedytunnel liep op tot een uur. 

Verkeer met bestemming Brugge werd aangeraden om te rijden via Gent. Wie richting Limurg en de Kempen moest, reed het best via Brussel. Antwerpen-Zeebrugge ging best via de E17 en de E 40. 

Michiel Leen