Coca-Cola Wilrijk vermijdt 50.000 truckkilometers met nieuw magazijn

Nieuws, Logistiek
Philippe Van Dooren

Coca-Cola European Partners aan de Dynamicalaan in Wilrijk heeft een productie- en distributievestiging die jaarlijks 413 miljoen liter frisdrank produceert, in zowel pet- als glasverpakkingen. De distributie gebeurt vanuit een hoogbouwmagazijn met een capaciteit van 21.000 palletten. Die installatie wordt uitgebreid met een tweede automatisch hoogbouwmagazijn van 12 verdiepingen hoog en met een capaciteit van 9.400 extra palletten drankverpakkingen. Dat is vergelijkbaar met 360 geladen vrachtwagens. De werken starten in januari 2019, zodat de nieuwe installatie naar verwachting tegen maart 2020 operationeel is.

Dit artikel is exclusief voor abonnees.

Kies een formule en krijg toegang tot alle artikels. Of log in als abonnee.

PARTICULIER
€325,00275,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met 1 login. Perfect voor mensen met een gezonde interesse in onze sector. (Geen factuur)
ONDERWIJS
Student 0,00 /jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels. Geschikt voor studenten en docenten in voltijdse dagopleidingen voor de logistieke sector.
PROFESSIONAL
325,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met 1 login. Perfect voor consultants en zelfstandigen.
BEDRIJVEN
Vanaf 480,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met meerdere logins. Perfect voor organisaties met nood aan meerdere logins.
ZAKELIJK ABONNEMENT VOOR GROTE ONDERNEMINGEN
 
Als grote onderneming hebt u meer dan 6 logins nodig. We helpen u graag verder via een offerte op maat. Contacteer ons via abonnementen@flows.be.