ACT zamelt goederen in voor Turkse regio door aardbeving getroffen

Nieuws, Transport
Yannick De Spiegeleir
Hulpactie ACT International
Hulpactie ACT International © ACT International

De Antwerpse containertransporteur ACT International heeft een van zijn magazijnen in de Bellestraat opengesteld voor hulpacties bestemd voor de regio in Turkije die door aardbevingen werd getroffen. Verenigingen kunnen er hulpgoederen inzamelen.

“In de loods kunnen de goederen gesorteerd en geordend worden door vrijwilligers en medewerkers van ACT. Ze zullen onder coördinatie van het Turkse consulaat naar de getroffen gebieden verzonden worden”, zegt Anouk Mathieu van ACT International. De Antwerpse containertransporteur wordt geleid door de Turkse broers Mehmet en Mustafa Guluser.

Vrachtwagens

“Voor de operatie stelt ACT ook tien vrachtwagens ter beschikking”, aldus Mathieu. “Deze ramp treft letterlijk tienduizenden mensen. We doen dan ook een warme oproep aan allen om de noodzakelijke hulpgoederen bij ons aan te leveren, zodat ze zo spoedig mogelijk klaargemaakt kunnen worden voor verzending naar hen die de hulp broodnodig hebben.”

ACT zamelt op de locatie in de Antwerpse Bellestraat onder meer winterkledij, tenten, veldbedden, zaklampen, nieuwe batterijen, luiers en toiletpapier in.

Wie aan de hulpactie wil deelnemen, kan contact opnemen via het nummer 00 32 471 22 12 93.

ACT zamelt goederen in voor Turkse regio door aardbeving getroffen – Flows

ACT zamelt goederen in voor Turkse regio door aardbeving getroffen

Nieuws, Wegtransport
Yannick De Spiegeleir
Hulpactie ACT International
Hulpactie ACT International © ACT International

De Antwerpse containertransporteur ACT International heeft een van zijn magazijnen in de Bellestraat opengesteld voor hulpacties bestemd voor de regio in Turkije die door aardbevingen werd getroffen. Verenigingen kunnen er hulpgoederen inzamelen.

“In de loods kunnen de goederen gesorteerd en geordend worden door vrijwilligers en medewerkers van ACT. Ze zullen onder coördinatie van het Turkse consulaat naar de getroffen gebieden verzonden worden”, zegt Anouk Mathieu van ACT International. De Antwerpse containertransporteur wordt geleid door de Turkse broers Mehmet en Mustafa Guluser.

Vrachtwagens

“Voor de operatie stelt ACT ook tien vrachtwagens ter beschikking”, aldus Mathieu. “Deze ramp treft letterlijk tienduizenden mensen. We doen dan ook een warme oproep aan allen om de noodzakelijke hulpgoederen bij ons aan te leveren, zodat ze zo spoedig mogelijk klaargemaakt kunnen worden voor verzending naar hen die de hulp broodnodig hebben.”

ACT zamelt op de locatie in de Antwerpse Bellestraat onder meer winterkledij, tenten, veldbedden, zaklampen, nieuwe batterijen, luiers en toiletpapier in.

Wie aan de hulpactie wil deelnemen, kan contact opnemen via het nummer 00 32 471 22 12 93.