Depre Storage & Handling verdubbelt voedingsstoffenhub in Brugge

Nieuws, Scheepvaart
Roel Jacobus

Aan de dokken vlakbij de Brugse binnenstad vergrootte Depre Storage & Handling haar opslagcapaciteit van 33.000 naar 65.000 ton. Het gaat om een investering van 6 miljoen euro die een nieuw profiel geeft aan het voormalige Minne Port Services. Dat bedrijf werd in 2015 overgenomen door Group Depre uit Beernem, actief in voedingsstoffen voor mensen en voornamelijk dieren. Sindsdien worden in Brugge onder de naam Depre Storage & Handling plantaardige grondstoffen op- en overgeslagen voor bedrijven uit de eigen groep en voor externe klanten. Het gaat om bijvoorbeeld granen, rijst en oliehoudende zaden bestemd voor voeding voor mens en dier. De uitbreiding kwam er op een aanpalend terrein, waar oude houten loodsen stonden te verkommeren.

Dit artikel is exclusief voor abonnees.

Kies een formule en krijg toegang tot alle artikels. Of log in als abonnee.

PARTICULIER
€325,00275,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met 1 login. Perfect voor mensen met een gezonde interesse in onze sector. (Geen factuur)
ONDERWIJS
Student 0,00 /jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels. Geschikt voor studenten en docenten in voltijdse dagopleidingen voor de logistieke sector.
PROFESSIONAL
325,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met 1 login. Perfect voor consultants en zelfstandigen.
BEDRIJVEN
Vanaf 480,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met meerdere logins. Perfect voor organisaties met nood aan meerdere logins.
ZAKELIJK ABONNEMENT VOOR GROTE ONDERNEMINGEN
 
Als grote onderneming hebt u meer dan 6 logins nodig. We helpen u graag verder via een offerte op maat. Contacteer ons via abonnementen@flows.be.