Peter Andries nieuwe countrymanager België ICTS Group

Antwerpenaar Peter Andries is de nieuwe countrymanager België van ICTS Group uit Zeebrugge. Met zijn ervaring in leasing en met zijn financiële kennis versterkt hij de Europees actieve verhuurder van trailers en dienstverlener rollend materiaal.

Vanaf 1 oktober gaat Antwerpenaar Peter Andries (42) bij ICTS Group aan de slag als countrymanager voor België. Na zijn studies toegepaste wetenschappen (KU Leuven) werkte hij vanaf 2006 als financieel analist voor ExxonMobil en Johnson & Johnson. Tussen 2008 en 2013 deed hij ervaring met leasing op bij Athlon Car Lease en De Lage Landen (Rabobank). Daarna volgde een opdracht als financieel risico-analist bij GE Capital (General Electric). Die kennis zal van pas komen in de leasing, verhuur en financiële dienstverlening van trailervloten.

In België heeft ICTS behalve het hoofdkantoor in de Lanceloot Blondeellaan in Zeebrugge ook een vestiging in het Romeynsweel (Haven 200) in Antwerpen. Peter Andries zal nauw samenwerken met Joop Roijakkers, verantwoordelijk voor de verhuuractiviteiten van ICTS Group. De Zeebrugse groep heeft kantoren, garagewerkplaatsen en biedt mobiele dienstverlening met rollend materiaal aan in België, Nederland, het Verenigd Koninkrijk, Polen en Rusland.

Roel Jacobus