Antwerpse delegatie optimistisch na ontvangst door CEO HMM

Meteen na de persconferentie van HMM over de strategische alliantie met 2M, werden Jacques Vandermeiren en Luc Arnouts van het Antwerpse Havenbedrijf samen met burgemeester Bart De Wever (N-VA) ontvangen door C.K. Yoo, de CEO van HMM.

Bart De Wever, CEO-designate Jacques Vandermeiren en CCO Luc Arnouts hadden de eer om meteen na de persconferentie over de strategische alliantie tussen 2M en Hyundai Merchant Marine (HMM) op bezoek te gaan bij president C.K. Yoo van de Koreaanse maatschappij HMM. Het werd een hartelijke ontmoeting, waarbij de goede samenwerking tussen HMM en het Antwerps Havenbedrijf werd bevestigd. 

"Goede contacten zijn in tijden van alliantievorming zeer belangrijk", stelde burgemeester De Wever achteraf. "Antwerpen is een haven in volle expansie. In die context is HMM een interessante partner om mee in dialoog te gaan."

Luc Arnouts vertrok na de ontmoeting met een goed gevoel. Hij hoopt op een positief effect. "Dankzij de strategische samenwerking met 2M mogen we een toename aan goederenstromen vanuit Korea naar Antwerpen verwachten", besluit hij optimistisch.

Lees ook nog: Missie Seoul vandaag op kruissnelheid

Bart Timperman