Antwerpenaar Danny Smolders al 20 jaar globetrotter voor Hapag-Lloyd

Nieuws, Mensen
Michiel Leen

Verrassend klein, zo blijkt. “Izmir is een stad met een erg mediterrane cultuur. Door mijn ervaring in Italië ken ik die sfeer. Voor expats is het goed leven hier, de sfeer is open en bijna Westers”, zegt Danny. “De cultuur hier heeft wel wat gemeen met de Griekse; en wat de Grieken Ouzo noemen, heet hier Raki. Baklava-gebakjes komen zowel in Turkije als Griekenland voor. Als je een tijd lang in een land woont en werkt, verdiep je je als vanzelf in de cultuur en de gebruiken. Mijn gezin en ik voelen ons behoorlijk geïntegreerd, maar een Turk zal ik nooit worden.”

Dit artikel is exclusief voor abonnees.

Kies een formule en krijg toegang tot alle artikels. Of log in als abonnee.

PARTICULIER
€325,00294,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met 1 login. Perfect voor mensen met een gezonde interesse in onze sector. (Geen factuur)
ONDERWIJS
Onderwijs 171,00 /jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels. Geschikt voor docenten in voltijdse dagopleidingen voor de logistieke sector.
PROFESSIONAL
348,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met 1 login. Perfect voor consultants en zelfstandigen.
BEDRIJVEN
Vanaf €513,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met meerdere logins. Perfect voor organisaties met nood aan meerdere logins.
ZAKELIJK ABONNEMENT VOOR GROTE ONDERNEMINGEN
 
Als grote onderneming hebt u meer dan 6 logins nodig. We helpen u graag verder via een offerte op maat. Contacteer ons via abonnementen@flows.be.
Antwerpenaar Danny Smolders al 20 jaar globetrotter voor Hapag-Lloyd – Flows

Antwerpenaar Danny Smolders al 20 jaar globetrotter voor Hapag-Lloyd

Nieuws, Mensen
Michiel Leen

Verrassend klein, zo blijkt. “Izmir is een stad met een erg mediterrane cultuur. Door mijn ervaring in Italië ken ik die sfeer. Voor expats is het goed leven hier, de sfeer is open en bijna Westers”, zegt Danny. “De cultuur hier heeft wel wat gemeen met de Griekse; en wat de Grieken Ouzo noemen, heet hier Raki. Baklava-gebakjes komen zowel in Turkije als Griekenland voor. Als je een tijd lang in een land woont en werkt, verdiep je je als vanzelf in de cultuur en de gebruiken. Mijn gezin en ik voelen ons behoorlijk geïntegreerd, maar een Turk zal ik nooit worden.”

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt toegang tot Flows?

Word abonnee en krijg toegang tot alle artikels.

Abonneer

Ben u al abonnee?

Login