Flowscast met voormalig directeur-generaal van ASV Eddy Wouters

Video, Mensen
Julie Desmet
Eddy Wouters en Julie Desmet
Eddy Wouters en Julie Desmet © Bart Meyvis

Onze redacteurs Julie Desmet en Philippe Van Dijck ontvangen regelmatig een boeiende gast uit de haven- en transportsector. Vandaag gaat Julie in gesprek met Eddy Wouters, oud-directeur-generaal van de Antwerpse scheepvaartvereniging ASV. Sinds 1 maart 2024 geniet hij van een welverdiend pensioen.

Eddy Wouters vervulde 35 jaar lang tal van nationale en internationale functies in de privésector van de brede havenwereld. Hij werkte onder meer voor de Deense scheepvaartgigant Maersk en voor American President Lines (APL) als managing director voor de Benelux. Hierop deed hij tien jaar dienst als vicepresident APL Logistics Europe, Middle East & Africa. Met een rugzak vol ervaring werd hij in 2015 het gezicht van ASV, de beroepsvereniging van Antwerpse onafhankelijke en rederijgebonden scheepsagenturen.

Eddy Wouters geniet van een welverdiend pensioen, maar hij behoudt met veel plezier de hechte band met de maritieme sector. Tot op vandaag is hij nog altijd actief als directeur van Havenkoepel vzw en als secretaris van de Maritieme Kring Antwerpen, die een honderdtal leden telt.

De podcast is te beluisteren via Spotify. Elke podcast is opgenomen met video, en speciaal voor onze abonnees voegen we die hier ook toe.

Heeft u eerdere afleveringen gemist? Geen probleem, u vindt hier alle podcasts op één plek. Zoals altijd zijn we op zoek naar leuke verhalen. Als u zelf voorstellen heeft, mag u ze sturen naar redactie@flows.be.

Flowscast met voormalig directeur-generaal van ASV Eddy Wouters – Flows

Flowscast met voormalig directeur-generaal van ASV Eddy Wouters

Video, Mensen
Julie Desmet
Eddy Wouters en Julie Desmet
Eddy Wouters en Julie Desmet © Bart Meyvis

Onze redacteurs Julie Desmet en Philippe Van Dijck ontvangen regelmatig een boeiende gast uit de haven- en transportsector. Vandaag gaat Julie in gesprek met Eddy Wouters, oud-directeur-generaal van de Antwerpse scheepvaartvereniging ASV. Sinds 1 maart 2024 geniet hij van een welverdiend pensioen.

Eddy Wouters vervulde 35 jaar lang tal van nationale en internationale functies in de privésector van de brede havenwereld. Hij werkte onder meer voor de Deense scheepvaartgigant Maersk en voor American President Lines (APL) als managing director voor de Benelux. Hierop deed hij tien jaar dienst als vicepresident APL Logistics Europe, Middle East & Africa. Met een rugzak vol ervaring werd hij in 2015 het gezicht van ASV, de beroepsvereniging van Antwerpse onafhankelijke en rederijgebonden scheepsagenturen.

Eddy Wouters geniet van een welverdiend pensioen, maar hij behoudt met veel plezier de hechte band met de maritieme sector. Tot op vandaag is hij nog altijd actief als directeur van Havenkoepel vzw en als secretaris van de Maritieme Kring Antwerpen, die een honderdtal leden telt.

De podcast is te beluisteren via Spotify. Elke podcast is opgenomen met video, en speciaal voor onze abonnees voegen we die hier ook toe.

Heeft u eerdere afleveringen gemist? Geen probleem, u vindt hier alle podcasts op één plek. Zoals altijd zijn we op zoek naar leuke verhalen. Als u zelf voorstellen heeft, mag u ze sturen naar redactie@flows.be.