Luchtvaartcommunity komt samen op Brussels Airport Aviation Awards

Fotoalbum, Luchtvracht
Melanie De Vrieze
De winnaars van de Brussels Airport Aviation Awards
De winnaars van de Brussels Airport Aviation Awards © Brussels Airport

Naar jaarlijkse traditie reikte Brussels Airport de Aviation Awards uit aan luchtvaartspelers die zich onderscheidden op vlak van groei, performantie en milieu-inspanningen. Comedienne Serine Ayari werkte op de lachspieren van de vele aanwezigen.

Het is intussen al de zeventiende keer dat Brussels Airport de Aviation Awards organiseert. Sinds 2007 beloont de luchthaven de luchtvaartmaatschappijen en partners die uitblinken op het vlak van groei, innovatie, performantie en ontwikkeling van netwerk en vracht belonen. Dit jaar werden tien awards uitgereikt.

Ongeveer 250 deelnemers waren afgezakt naar het Sheraton-hotel aan Brussels Airport. Tijdens de eerste helft van de prijsuitreiking werd onder meer de Brucargo Award uitgereikt aan het Animal Care & Inspection Center (ACIC). De Logistics Service Provider Award ging naar Nippon Express.

Grappige noot

Serine Ayari, Belgische comédienne en actrice met Tunesische achtergrond, zorgde voor de grappige noot met verhalen over haar talenkennis en de periode dat ze zelf nog op de luchthaven werkte.

Tijdens de tweede helft van de award show ging de Cargo Airline Award verrassend naar United Airlines, die in zijn passagierstoestellen heel wat vracht vervoert, voornamelijk farmaceutische producten.

De Cargo Airline Performance Award ging naar Qatar Airways Cargo, terwijl Brussels Airlines de Environment Award in de wacht sleepte.

Na de uitreiking van de awards was het tijd om te netwerken en bij te praten met oude bekenden.

Luchtvaartcommunity komt samen op Brussels Airport Aviation Awards – Flows

Luchtvaartcommunity komt samen op Brussels Airport Aviation Awards

Fotoalbum, Luchtvracht
Melanie De Vrieze
De winnaars van de Brussels Airport Aviation Awards
De winnaars van de Brussels Airport Aviation Awards © Brussels Airport

Naar jaarlijkse traditie reikte Brussels Airport de Aviation Awards uit aan luchtvaartspelers die zich onderscheidden op vlak van groei, performantie en milieu-inspanningen. Comedienne Serine Ayari werkte op de lachspieren van de vele aanwezigen.

Het is intussen al de zeventiende keer dat Brussels Airport de Aviation Awards organiseert. Sinds 2007 beloont de luchthaven de luchtvaartmaatschappijen en partners die uitblinken op het vlak van groei, innovatie, performantie en ontwikkeling van netwerk en vracht belonen. Dit jaar werden tien awards uitgereikt.

Ongeveer 250 deelnemers waren afgezakt naar het Sheraton-hotel aan Brussels Airport. Tijdens de eerste helft van de prijsuitreiking werd onder meer de Brucargo Award uitgereikt aan het Animal Care & Inspection Center (ACIC). De Logistics Service Provider Award ging naar Nippon Express.

Grappige noot

Serine Ayari, Belgische comédienne en actrice met Tunesische achtergrond, zorgde voor de grappige noot met verhalen over haar talenkennis en de periode dat ze zelf nog op de luchthaven werkte.

Tijdens de tweede helft van de award show ging de Cargo Airline Award verrassend naar United Airlines, die in zijn passagierstoestellen heel wat vracht vervoert, voornamelijk farmaceutische producten.

De Cargo Airline Performance Award ging naar Qatar Airways Cargo, terwijl Brussels Airlines de Environment Award in de wacht sleepte.

Na de uitreiking van de awards was het tijd om te netwerken en bij te praten met oude bekenden.