Eerste Flowsrookie Laurent Moyersoen ruilt NxtPort voor andere oorden

Nieuws, Mensen
Michiel Leen
Laurent Moyersoen, NxtPort
Laurent Moyersoen, NxtPort © Laurent Moyersoen

Na drie en een half jaar gaat Laurent Moyersoen weg bij NxtPort. Moyersoen, die als eerste de titel Flows Rookie of the Year in de wacht sleepte, gunt zichzelf nu de tijd om de opties die zich aandienen, te verkennen.

Moyersoen maakte bij NxtPort de transitie mee van de pioniersdagen in december 2017 tot de recente internationale expansie. Binnen NxtPort was hij actief als business analist en productmanager. In 2019 werd hij uitgeroepen tot eerste Flows Rookie of the Year. Hij is ook actief binnen Jong Voka-Antwerpen Waasland en gastdocent bij Portilog, APEC en de Karel de Grote Hogeschool. 

Via LinkedIn maakt hij nu bekend dat hij andere oorden opzoekt. “NxtPort evolueert, en daardoor ontstaan ook verschillen in mening over de te volgen richting”, zegt hij in een reactie aan Flows. “Daarom beëindigen we de samenwerking. In goede verstandhouding. NxtPort is een mooie plek om je carrière te beginnen en ik kijk met plezier terug op wat we in de afgelopen jaren hebben verwezenlijkt.”

Reconnect

De LinkedInpost waarin hij zijn carrièrewending wereldkundig maakt, kan al meteen op veel reactie rekenen. En dat was ook de bedoeling: zo wil Moyersoen ‘reconnecten’ met het werkveld. Lang hoeft Laurent niet om werk verlegen te zitten. “Er dienen zich inderdaad opportuniteiten aan in de sfeer van digitale transformatie en innovatie”, zegt hij. “Maar ik gun mezelf een week om even tot rust te komen en alle opties rustig te overwegen.”

Michiel Leen